Gevelrenovatie Breda

Gevelrenovatie specialist te Breda

Als u waardevolle bezittingen heeft dan wilt u deze uiteraard goed verzorgen. Hetzelfde geldt met uw huis of gebouw. Door regen, vuil of andere externe invloeden kan de gevel echter vervuild of beschadigd zijn geraakt. Bij bouwbedrijf Balemans zorgen wij ervoor dat uw gevel weer in zijn oorspronkelijke staat wordt gebracht en er weer stralend uitziet. 

Uw specialist

Bouwbedrijf Balemans bestaat biedt u al ruim 40 jaar expertise op het gebied van verbouwingen, algemene renovaties, gevelrenovaties, timmerwerk en overige kleinere werken. Bouwbedrijf Balemans is aangesloten bij een aantal belangrijke vakorganisaties zoals Vakgroep Restauratie en Bouwgarant. Deze vakorganisaties toetsen regelmatig ons vakmanschap en kijken naar de geleverde kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit geeft u als klant zekerheid en garantie met betrekking tot uw gevelrenovatie.  

Omdat elk pand en project uniek is, kunt u erop rekenen dat wij u een op maat gemaakt project aanleveren. Samen zorgen wij voor een prachtig eindresultaat!

Vlekkeloos proces door goede communicatie

Wij ontnemen u alle stress van een gevelrenovatie. Door de talloze jaren ervaring die onze gespecialiseerde werknemers hebben opgedaan, zorgen wij ervoor dat de renovatie vlekkeloos verloopt. Communicatie is hierbij de sleutel. Voorafgaand aan de gevelrenovatie kijken we vanzelfsprekend samen naar de beste oplossing en de wensen die u heeft. Tijdens de gevelrenovatie wordt u ook betrokken bij het proces en de voortgang. Door de gewaarborgde kwaliteit en expertise kunt u met een gerust hart de renovatie starten.

Een renovatie is ingrijpend. Gaat u daarom op vakantie of woont u tijdelijk op een ander adres? Geef ons gerust de sleutels, wij houden alles netjes en opgeruimd en zorgen voor een mooi eindresultaat, zoals afgesproken. 

Dus ben u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen omtrent een gevelrenovatie in Breda of een ander project? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking. 

Neem contact met ons op
Gerelateerde projecten

Bouwkundig herstel brandschade historische woonboerderij

Lees verder

Verbouwing woonhuis Ginnekenweg Breda

Lees verder

Restauratie monumentaal pand ‘Mon Plaisir’.

Lees verder

Restauratie van een rijksmonumentale boerderij

Lees verder