Kozijnen vervangen in Tilburg

Toe aan nieuwe kozijnen?

Moeten uw kozijnen vervangen of gemoderniseerd worden? Laat uw kozijnen dan vervangen door de vakmensen van Bouwbedrijf Balemans. Al meer dan 40 jaar verzorgen wij de vervanging van kozijnen en brengen wij de woning weer in originele staat terug. De complete opdracht, inclusief schilderwerk, kan door ons verzorgd worden.

Maatwerk in houten kozijnen

Van maatwerk houten kozijnen tot lijsten, plinten en deuren. In onze werkplaats kunnen wij alles maken, wat u ook maar wenst. Wij maken alles passend bij uw pand. Wij werken volgens ambachtelijke principes en kiezen, samen met u, voor de best passende materialen. Dankzij onze maatwerk oplossingen bieden wij alle profileringsmogelijkheden.

De houten kozijnen die wij leveren en plaatsen worden volledig op maat gemaakt. Zo kunt u kiezen voor een renovatie van uw bestaande houten kozijnen, of u kunt deze kozijnen vervangen. Voor diverse klanten in Tilburg en omgeving hebben wij houten kozijnen vervangen of gerenoveerd. Zie onze gerelateerde projecten en krijg een beeld van onze werkzaamheden.

Kozijnen vervangen voor uw pand in Tilburg? Neem contact met ons op!

Kozijnen vervangen? Kies voor Balemans

Bouwbedrijf Balemans heeft al verschillende kozijnen vervangen in Tilburg, naar volle tevredenheid van onze klanten.

Onze werkwijze is helder en transparant. Zo vinden wij het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent en komen wij altijd eerst langs voor een kennismakingsgesprek. Verder zijn wij erg transparant over de kosten van het project en zorgen wij voor alle communicatie tussen u als opdrachtgever en ons als aannemer.

Bouwbedrijf Balemans levert vakwerk en kwaliteit. Of het nu voor uw project, tijdens uw project of zelfs 10 jaar na uw project is, wij staan altijd voor uw klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het vervangen van kozijnen van uw pand in Tilburg? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact met ons op
Gerelateerde projecten

Uitbreiding keuken, plaatsing serre, nieuwe badkamer en cv

Lees verder

Nieuwe kozijnen

Lees verder

Afbouw nieuwbouwwoning

Lees verder

Renovatie en verbouwing van een vrijstaande woning

Lees verder

Renovatie en verbouwing van een villa

Lees verder