Facebook wall
Bouwbedrijf Balemans is tijdens de herfstvakantie op donderdag en vrijdag gesloten. Ben je klant bij Balemans? Klik dan hier om te lezen wat je kunt doen tijdens noodgevallen. Wij wensen jullie nog een mooie vakantie toe! Maandag a.s. zijn we er weer! https://buff.ly/2yqL07M
Bouwbedrijf Balemans is tijdens de herfstvakantie op donderdag en vrijdag gesloten. Ben je klant bij Balemans? Klik dan hier om te lezen wat je kunt doen tijden...
Lees meer
3 Vind ik leuk(s)
It's a wrap!

Het is geen originele quote (it's a wrap) maar alle medewerkers van Bouwbedrijf Balemans staan nu op de gevoelige plaat! Ongeveer een maand geleden werd het team van Balemans gefotografeerd (zie hier Paul en Rob: http://bit.ly/2gN01qj). Vandaag zijn Rens en Melvin ook aan het rijtje toegevoegd! Staan ze er niet prachtig op?

Met dank aan Carla Van Den Bergh!
It's a wrap!

Het is geen originele quote (it's a wrap) maar alle medewerkers van Bouwbedrijf Balemans staan nu op de gevoelige plaat! Ongeveer een maand geleden

...
Lees meer
7 Vind ik leuk(s)
Balemans vertelt. Een vervolg op de vorige blog waarbij sparren over de ideeën belangrijk is. Nu aan de slag! Hoe verloopt dat proces eigenlijk? Van projectplan naar uitvoering. Lees het hier! Vragen? Laat het ons gerust weten door een reactie onder deze post of neem gerust contact met ons op (via T 076-5212901 of info@balemans.nl).
Balemans vertelt. Een vervolg op de vorige blog waarbij sparren over de ideeën belangrijk is. Nu aan de slag! Hoe verloopt dat proces eigenlijk? Van projectpla...
Lees meer
4 Vind ik leuk(s)
Altijd al willen weten? Lees via de Vakgroep Restauratie wat je moet doen als je de gevel van je monument na-isoleert. Een lid van de Vakgroep Restauratie geeft hierop antwoord.
3 Vind ik leuk(s)
Het bakhuis schiet al op bij Nuwenhuys. Iemand zin om tijdens de herfstvakantie nog mee te helpen?
4 Vind ik leuk(s)
Bij project Nuwenhuys is er ook een start gemaakt aan het bakhuis.
Hierbij word de traditionele oven terug gemaakt.
24 Vind ik leuk(s)  |  1 Reacties
Bijzonder! En dat in ons Breda.
6 Vind ik leuk(s)
De nieuwe (restauratie)tip: het aanleveren van materialen. Geschreven door Marc van Hees, onze calculator. Doe je dat zelf als opdrachtgever of toch maar niet? En zo nee, waarom eigenlijk niet? Lees het hier!
8 Vind ik leuk(s)
Bij project Nuwenhuys zijn we volop bezig met isoleren (steenwol) en gipsen en natuurlijk in de badkamers gebruiken we vochtbestendig gipsplaten.
9 Vind ik leuk(s)
Er is hulp nodig bij Nuwenhuys! Het bakhuis wordt volgende week gerestaureerd. En er moet nog wel wat werk worden verzet... Wie wil?
2 Vind ik leuk(s)
De nieuwe blog van Jaco Balemans. Wat als je uit je jas groeit? Wat doe je dan? Een nieuwe kopen of kijk je of je je jas nog kunt aanpassen... Een voorbeeld uit de praktijk.

#samenwerken #dialoogaangaan #opties #Ismeermogelijkdanjedenkt
6 Vind ik leuk(s)
Waar twee weken geleden Ad en Pieter nog druk aan het poseren waren voor onze fotograaf (http://bit.ly/2fHAcag) ... en hard aan het werk waren natuurlijk! Is inmiddels de dakkapel en het zolderraam -voor extra daglicht in de badkamer- klaar. De ruimte opgeruimd, zodat de opdrachtgever zelf de rest kan afwerken.
Waar twee weken geleden Ad en Pieter nog druk aan het poseren waren voor onze fotograaf (http://bit.ly/2fHAcag) ... en hard aan het werk waren natuurlijk! Is inmid...
Lees meer
26 Vind ik leuk(s)
Onze voeger is bezig met het voegen van project Nuwenhuys en dat op zijn verjaardag.
Ziet er weer netjes uit Antoon de laat.
Proficiat met je verjaardag
28 Vind ik leuk(s)  |  1 Reacties
In vogelvlucht de excursie van afgelopen vrijdag samen met alle Vakgroepleden van de Vakgroep Restauratie.
4 Vind ik leuk(s)
Belangrijk is om je huis helemaal jouw thuis te maken, het te laten voelen als een lekkere all seasons jas. Maar wat als je jas net te krap zit; dat woont niet lekker. Ook dan zijn de mogelijkheden eindeloos. En daar denkt Bouwbedrijf Balemans graag met je over mee! #samenwerkenaanbouwen

Ter inspiratie kun je ook deze blog van Jaco Balemans lezen: http://www.balemans.nl/blog/groeien-uit-je-eigen-jas.

Meer weten? Neem gerust eens contact met ons op:
T 076-5212901
F 076-5200659
E info@balemans.nl
W www.balemans.nl
Belangrijk is om je huis helemaal jouw thuis te maken, het te laten voelen als een lekkere all seasons jas. Maar wat als je jas net te krap zit; dat woont niet ...
Lees meer
14 Vind ik leuk(s)
Aaron en Arjan (in de bak) zorgen voor een mooi plaatje deze ochtend. Kraan in de mist... De kraan is nodig om gevelwerkzaamheden uit te voeren. Want met een rolsteiger kunnen ze er niet bij.

#ophoogtewerkengeenprobleembijBalemans
#netjesdestraatafzetten #veiligheidbovenalles
Aaron en Arjan (in de bak) zorgen voor een mooi plaatje deze ochtend. Kraan in de mist... De kraan is nodig om gevelwerkzaamheden uit te voeren. Want met een ro...
Lees meer
10 Vind ik leuk(s)
Ook bezoeken we elk jaar een kerk. Dit keer de Oude Kerk. Met een bijzonder houten plafond en nog andere prachtige details. Met de Vakgroep Restauratie natuurlijk.
7 Vind ik leuk(s)
De Vakgroep Restauratie organiseert jaarlijks een excursie voor aangesloten leden. Dit jaar is Amsterdam aan de beurt. En om te beginnen het Scheepvaart museum. Dit is een foto van de zelfdragende dakconstructie van 200.000kg. Indrukwekkend!
1 Vind ik leuk(s)
De eerste foto van gisteren van de fotograaf (carlavandenbergh) mogen ontvangen. Wij zijn nu nog méér nieuwsgierig naar de rest.

#nogevengeduld #fotoshoot #bouwbedrijfbalemans #stoer

Wat vinden jullie?
16 Vind ik leuk(s)
Inmiddels op kantoor.... Met carlavandenbergh
18 Vind ik leuk(s)  |  1 Reacties
Ze hadden er zin in bij Nuwenhuys!
30 Vind ik leuk(s)  |  7 Reacties
Rob en Paul zijn aan de beurt. Who's next?

Iemand nog suggesties voor leuke "bouw" foto's? Laat je tip hieronder in een reactie achter.
17 Vind ik leuk(s)  |  1 Reacties
Vandaag zijn onze bouwvakkers heuse modellen...
15 Vind ik leuk(s)  |  2 Reacties
Eiken koppelbalken gemaakt met schuineliplas.
Deze zijn bedoeld om de trekkracht van de achtergevel op te vangen.
8 Vind ik leuk(s)  |  1 Reacties
Bouwbedrijf Balemans is zeker lokaal betrokken. Zo zijn we bijvoorbeeld sponsor van het jaarlijkse hardloop evenement in Princenhage: De tien van 't Aogje! Loop je morgen ook mee @ De Tien van 't Aogje? Tot dan.
12 Vind ik leuk(s)
En hoe heeft de kerk de samenwerking eigenlijk ervaren? Wat vonden zij van de restauratie? Lees hier de referentie van de onderhoudscommissie Hervormde Gemeente Sprang. #vakmanschap #restauratie #kerk #ambacht
8 Vind ik leuk(s)  |  1 Reacties
Open huis @ Nuwenhuys !
6 Vind ik leuk(s)
Niet alleen een structurele oplossing; ook een mooie!
6 Vind ik leuk(s)
Weer een afgerond project op de website te bekijken (bij Projecten). Een mooi staaltje "retaureren". Het betreft de restauratie van de kerk in Sprang. Benieuwd wat we daar hebben gedaan? Lees en bekijk het hier!
#vakmanschap #restauratie #kerk #ambacht
16 Vind ik leuk(s)
Ook bij project Nuwenhuys zijn we weer volop aan de slag.
De muren worden opgetrokken vanaf de 1e verdieping.
Wanden zijn geplaatst met opberg zolder.
Sloop bedrijf Snellen is bezig met het boren en sleuven van de installatie werk.
12 Vind ik leuk(s)  |  1 Reacties
Loading...
Load more

Contactgegevens

Bouwbedrijf Balemans
Hoenderparkweg 14
4838 BK Breda

T 076-5212901
E info@balemans.nl

Kantoortijden: 07.00 - 16.30 uur

Contact opnemen