E

Aannemer Geertruidenberg

De aannemer in Geertruidenberg met 40 jaar ervaring

Bouwbedrijf Balemans is actief als aannemer in Geertruidenberg voor aanbouw, verbouw, renovatie en restauratie projecten. Sinds 1974 bieden wij onze diensten aan voor zowel zakelijke klanten als particuliere klanten in Geertruidenberg en omgeving. Wij zijn echte vakspecialisten met een passie voor restauratie en renovatie projecten. Omdat wij zijn aangesloten bij Bouwgarant en de Vakgroep Restauratie weet u dat uw monument bij ons in de juiste handen is.

Neem uw restauratieplannen door met een aannemer in Geertruidenberg

Wilt u uw woning in Geertruidenberg gaan verbouwen of de unieke ornamenten of kozijnen gaan restaureren? Als aannemer in Geertruidenberg hebben wij voor verschillende zakelijke en particuliere klanten hun plannen kunnen uitvoeren.

Wij komen graag met u in contact om uw aanbouw, verbouw of restauratie plannen te bekijken. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij de beste mensen aansturen om uw plannen te realiseren. 

Bij Balemans vinden we het belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent bij uw verbouwing, renovatie of restauratie project. Onze gestructureerde werkwijze geeft u duidelijkheid gedurende het hele bouwtraject. U treft ons regelmatig voor overleg en we houden u op de hoogte van de voortgang. En uiteraard kunt u ons altijd met uw vragen bellen.

Aannemer Geertruidenberg

Benieuwd naar onze werkwijze? Klik hier.

Aannemer in Geertruidenberg nodig? Bel ons!

Wij komen graag kijken naar uw pand en naar de plannen voor een verbouw, aanbouw, renovatie of restauratie. Samen kijken wij naar de mogelijkheden en zullen wij evalueren wat allemaal benodigd is om uw plannen uit te kunnen voeren. Ook kijken wij gelijk naar het team wat wij bij uw project kunnen inzetten. Als aannemer in Geertruidenberg werken we soms ook samen met externe partijen die specialist zijn op een bepaald gebied. Direct een afspraak inplannen? Neem contact op met onze medewerkers zodat zij u direct te woord kunnen staan.

Aannemer in Geertruidenberg nodig? Neem contact met ons op.
Gerelateerde projecten

Bouwkundig herstel brandschade historische woonboerderij

Lees verder

Uitbreiding keuken, plaatsing serre, nieuwe badkamer en cv

Lees verder

Restauratie gemeentelijk monument

Lees verder

Gevelrestauratie van een woning

Lees verder