De aannemer in Geertruidenberg met 45 jaar ervaring

Bouwbedrijf Balemans is actief als aannemer in Geertruidenberg voor aanbouw, verbouw, renovatie en restauratie projecten. Sinds 1974 bieden wij onze diensten aan voor zowel zakelijke klanten als particuliere klanten in Geertruidenberg en omgeving. Wij zijn echte vakspecialisten met een passie voor restauratie en renovatie projecten.

Omdat wij zijn aangesloten bij Bouwgarant en de Vakgroep Restauratie weet je dat je monument bij ons in de juiste handen is.

Neem je restauratieplannen door met een aannemer in Geertruidenberg

Wil je je woning in Geertruidenberg verbouwen of de unieke ornamenten of kozijnen restaureren? Als aannemer in Geertruidenberg hebben wij voor verschillende zakelijke en particuliere klanten hun plannen kunnen uitvoeren.

Wij komen graag met jou in contact om de aanbouw, verbouw of restauratie plannen te bekijken. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij de beste mensen aansturen om de plannen te realiseren. 

Bij Balemans vinden we het belangrijk dat je precies weet waar je aan toe bent bij de verbouwing, renovatie of restauratie. Onze gestructureerde werkwijze geeft je duidelijkheid gedurende het hele bouwtraject. Je treft ons regelmatig voor overleg en we houden je op de hoogte van de voortgang. En uiteraard kun je ons altijd met vragen bellen.

Aannemer in Geertruidenberg nodig? Bel ons!

Wij komen graag kijken naar jouw pand en naar de plannen voor een verbouw, aanbouw, renovatie of restauratie. Samen kijken wij naar de mogelijkheden en zullen wij evalueren wat allemaal nodig is om de plannen uit te voeren. Ook kijken wij gelijk naar het team wat wij bij jouw project kunnen inzetten. Als aannemer in Geertruidenberg werken we soms ook samen met externe partijen die specialist zijn op een bepaald gebied. Direct een afspraak inplannen? Neem contact op met onze medewerkers zodat zij je direct te woord kunnen staan.

Neem dan contact op