Aannemers Breda

Ben je op zoek naar verschillende aannemers in Breda?

Dan heb je bij deze een aannemer gevonden die al meer dan 45 jaar actief is in de omgeving van Breda

Voor aanbouw, verbouw en renovatie en restauratie projecten. Maak kennis met het bedrijf en vraag naar advies. Vooraf worden de wensen besproken en kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden. Natuurlijk word je op transparante wijze geïnformeerd over onze werkwijze. Gedurende het traject word je continu op de hoogte gebracht van de voortgang van jouw project.

Kwalitatief meer hoogwaardig

Wij streven er naar om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren binnen onze projecten. Wij zijn dan ook aangesloten bij Bouwgarant en de Vakgroep Restauratie. Zo kunt u met een gerust hart het bouwproject aan ons toevertrouwen. Er zijn aannemers in Breda die alleen grotere projecten aannemen. Dit geldt niet voor ons, ieder project krijgt bij ons namelijk evenveel aandacht. Ook de kleinere werken en het onderhoud dat nodig is aan jouw pand.

Op deze manier zijn wij in staat om altijd aan de kwaliteitswensen van de klant te voldoen.

Meer weten over kleinere werken & onderhoud

Je kan alle kanten op met onze diensten

Naast aanbouw, verbouw, restauratie en renovatie is Bouwbedrijf Balemans ook gespecialiseerd in kozijnen & timmerwerk op maat in onze machinale werkplaats en verrichten wij kleinere werken & onderhoud. Ben je op zoek naar een aannemer die één van deze werkzaamheden kan verrichten? Wacht dan niet langer en neem contact op.

Nieuwsgierig naar de dynamische werkomgeving van onze (machinale) werkplaats? Bekijk dan dit korte filmpje!

Neem contact op