Aannemersbedrijf Breda

Aannemersbedrijf Breda

Balemans is een betrouwbaar aannemersbedrijf uit Breda. Wij zijn gespecialiseerd in organisatie en uitvoering van verbouwingen, restauraties, ambachtelijk timmerwerk en renovaties. Bij Balemans combineren wij eigentijdse bedrijfsvoering met traditioneel vakmanschap. Door in zee te gaan met Balemans kiest u voor kwaliteit, ambachtelijk timmerwerk uit eigen werkplaats met uiterst vakbekwame medewerkers en goede en eerlijke materialen.

Aannemersbedrijf Breda; onze specialiteiten

Verbouwing & renovatie
Wilt u meer ruimte creëren? Een dakkapel of een aanbouw? Of toch een nieuwe keuken, zolder of badkamer? Dan kiest u voor Balemans, het aannemersbedrijf uit Breda. Wij zijn het aannemersbedrijf voor uw verbouwing & renovatie. U kies voor garantie en volledige zekerheid. Buiten grote verbouwingen kunt u voor kleinere werken en onderhoud ook bij ons terecht.

Restauratie
Met trots mogen wij zeggen dat we een "Erkend Restauratie Bouwbedrijf’’ in Breda en omstreken zijn. Met veel liefde voor het vak voeren wij graag de restauratie voor uw pand uit. Door de jaren heen hebben we heel wat ervaring opgedaan met het restaureren van oude en monumentale panden. Wij hebben een aantal bijzondere projecten morgen restaureren!

Ambachtelijke timmerwerk
In onze eigen werkplaats kunnen we van alles maken voor onze klanten. Kozijnen, buitendeuren, binnendeuren, plinten of lijstwerk noem het zo gek niet op of wij maken het. Precies volgens uw wensen en passend bij uw pand. Bij Balemans kiezen we voor timmerwerk volgens ambachtelijke principes en maken we gebruik van innovatieve en moderne methodes. We kiezen bijvoorbeeld altijd voor de meest geschikte houtsoorten en materialen.

Kleinere werken & onderhoud
Af en toe moeten kleinere werken & onderhoud aan uw pand uitgevoerd worden om uw pand in prima conditie te houden. Een scheur in uw gevel, een lekkage, houtrot, kromme deuren of stankoverlast, aannemersbedrijf Balemans uit Breda regelt het.

Neem contact op met hét aannemersbedrijf uit Breda

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie dan kunt u contact met ons opnemen. Als u liever direct één van onze medewerkers spreekt, bel dan naar 076-5212901. Onze medewerkers staan u graag te woord!