Aannemersbedrijf in Breda

Balemans is een betrouwbaar aannemersbedrijf uit Breda. Wij zijn gespecialiseerd in organisatie en uitvoering van verbouwingenrestauratiesambachtelijk timmerwerk en renovaties. Bij Balemans combineren wij eigentijdse bedrijfsvoering met traditioneel vakmanschap. Door in zee te gaan met Balemans kies je voor kwaliteit, ambachtelijk timmerwerk uit eigen werkplaats met uiterst vakbekwame medewerkers en goede en eerlijke materialen.

Aannemersbedrijf Breda: onze specialiteiten

Je bent op zoek naar een betrouwbare aannemer die jouw verbouwing, renovatie in goede banen leidt. Bouwbedrijf Balemans uit Breda is zo'n aannemer! We hebben zo onze specialiteiten. Lees over de rol van aannemer meer in de blog die Jaco Balemans schreef. 

Verbouwing & renovatie

Wil je meer ruimte creëren? Een dakkapel of een aanbouw? Of toch een nieuwe keuken, zolder of badkamer? Dan kies je voor Balemans, het aannemersbedrijf uit Breda. Wij zijn het aannemersbedrijf voor uw verbouwing & renovatie. Je kiest voor garantie en volledige zekerheid. Buiten grote verbouwingen kun je voor kleinere werken en onderhoud ook bij ons terecht.

Meer weten over verbouwing & renovatie

Restauratie

Met trots mogen wij zeggen dat we een "Erkend Restauratie Bouwbedrijf’’ in Breda en omstreken zijn. Met veel liefde voor het vak voeren wij graag de restauratie aan je pand uit. Door de jaren heen hebben we heel wat ervaring opgedaan met het restaureren van oude en monumentale panden. Wij hebben een aantal bijzondere projecten morgen restaureren!

Meer weten over restauratie

Ambachtelijk timmerwerk

In onze eigen werkplaats kunnen we van alles maken voor onze klanten. Kozijnen, buitendeuren, binnendeuren, plinten of lijstwerk. Noem het zo gek niet op of wij maken het. Precies volgens de wensen en passend bij je pand. Bij Balemans kiezen we voor timmerwerk volgens ambachtelijke principes en maken we gebruik van innovatieve en moderne methodes. We kiezen bijvoorbeeld altijd voor de meest geschikte houtsoorten en materialen.

Meer weten over timmerwerk

Kleinere werken & onderhoud

Af en toe moeten kleinere werken & onderhoud aan uw pand uitgevoerd worden om het pand in prima conditie te houden. Een scheur in uw gevel, een lekkage, houtrot, kromme deuren of stankoverlast, aannemersbedrijf Balemans uit Breda regelt het. Jaco Balemans beschrijft het ook in zijn blog over onderhoud aan je pand: goed voor de portemonnee en de uitstraling van je pand.

Meer weten over kleinere werken & onderhoud

Neem contact op met hét aannemersbedrijf uit Breda

Heb je vragen over onze diensten of wi je meer informatie dan kun je contact met ons opnemen. Als je liever direct één van onze vakmensen spreekt, bel dan naar 076-5212901. Onze medewerkers staan je graag te woord!

Neem dan contact op