Nieuws

Waar Balemans bijzonder trots op is..

Kerstkaart 2014

Uiteraard gaan we u geen 'Prettige feestdagen' wensen. Wat we wel gaan doen, is uw aandacht vragen voor de twee projecten die Balemans heeft mogen maken in 2014 en die vermeld staan op de kerstkaart (van 2014).

Dienst 'Kozijnen & timmerwerk'

Het bijzondere houtsnijwerk op de linkse foto is met hand opgemeten door Balemans, n.a.v. markeringen op de muur, en door de werkplaats van Balemans nagemaakt. Zie de link naar dit prachtige project op onze website.

 

Dienst 'Kleinere werken & onderhoud'

De foto rechts toont een robuuste fietsenstalling/ buitenberging die door Balemans tussen de al aanwezige struiken is ingemeten. De werkplaats heeft hier een mooie constructie van gemaakt. Zie de link naar dit prachtige project op onze website. 

Tot slot: de onderste foto. Hierop staan twee van onze werkplaats medewerkers, die naar gelang uw wensen en eisen, op maat de gewenste kozijnen, houtsierwerk, lambrizering, deuren, etc maken.

Twijfelt u of uw woning weer in originele staat teruggebracht kan worden of dat u moet kiezen tussen kunststof of houten kozijnen. Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u er graag alles over!

terug naar vorige pagina

Contactgegevens

Bouwbedrijf Balemans
Hoenderparkweg 14
4838 BK Breda

T 076-5212901
E info@balemans.nl

Kantoortijden: 07.00 - 16.30 uur

Contact opnemen