Nieuws

Wat hebben de blog van Jaco Balemans en ons nieuwe project op de website met elkaar gemeen?

Deze week is een nieuwe blog van Jaco Balemans gepubliceerd op de website. Tevens hebben we een nieuw restauratie project aan onze Projecten toegevoegd. Toeval dat deze twee tegelijk "live" zijn gegaan? Niet helemaal... 

Het nieuwe project op onze website is van Landgoed Nuwenhuys. Eind april stond over deze prachtige restauratie al een artikel in magazine Herenhuis. En nu voegen wij dit restauratietraject graag toe aan onze eregalerij op de website. En niet alleen een omschrijving van wat Balemans heeft gedaan... Nee, de opdrachtgever heeft zelf ook nog een referentie opgesteld t.a.v. project. Super trots zijn wij!

De blog van Jaco Balemans is mede geïnspireerd op deze prachtige restauratie van Landgoed Nuwenhuys. En de opdrachtgevers en Jaco hebben al eerder met elkaar samengewerkt. En zijn die samenwerking ook voor de nieuwe toekomst van Nuwenhuys gaan voortzetten. Want bouwen is een teamsport! Daar heb je de opdrachtgever en je collega's voor nodig. Alleen maak je dat doelpunt niet! En natuurlijk bepaal je de rest van de wedstrijd samen met de architect, de leveranciers, de onderaannemer en alle andere partijen en vakmannen. 

Neem snel een kijkje bij Landgoed Nuwenhuys en lees de blog van Jaco eens. Wat vind jij ervan? Wil je meer weten over dit restauratieproject of over Balemans? Neem gerust contact met ons op.

terug naar vorige pagina

Contactgegevens

Bouwbedrijf Balemans
Hoenderparkweg 14
4838 BK Breda

T 076-5212901
E info@balemans.nl

Kantoortijden: 07.00 - 16.30 uur

Contact opnemen