Samenwerken aan bouwen

Kennismaking

Wij komen voor een eerste kennismaking bij je langs. Kom gerust ook bij ons langs. We bespreken de wensen, bekijken de mogelijkheden en geven advies. Je krijgt een globale inschatting van de totale kosten op basis van onze ervaring. Wil je verder? Dan maken wij met plezier een duidelijke en gespecificeerde offerte.

Financiële duidelijkheid

Natuurlijk wil je ook financieel weten waar je aan toe bent. Bij Balemans houden we van duidelijkheid. Dus geen onrealistisch scherpe offerte met achteraf meerwerk, maar in één keer een kloppende gedetailleerde prijsopgave. Inclusief de kosten voor onderaannemers. Ook is vooraf helder in hoeveel termijnen je betaalt. Je ontvangt de facturen volgens die afspraak.

De start van de (ver)bouw

We bereiden ons goed voor met de inkoop van de juiste materialen en een uitvoeringsplanning, inclusief het werk van de onderaannemers. Soms komen we nog een keer extra langs om maten op te nemen of om de onderaannemers het werk te laten zien. We stellen een deskundig bouwteam samen, afgestemd op jouw project. Je krijgt onze hele planning zwart op wit. Zo weet je precies wat er gaat gebeuren.

Alles draait om communicatie

Je hebt regelmatig contact met onze vaklieden die de klus gaan klaren. Een goede communicatie vinden we erg belangrijk. Iedere week is er een vast contactmoment (werkbespreking of bouwvergadering naar behoefte). We bespreken de voortgang van het project en je kan al je vragen stellen. Maar ook tussendoor kan je uiteraard bij ons terecht.

De oplevering

Het werk is gereed. Het project wordt opgeleverd. Een feestelijk moment! We lopen samen alles na en als je nog vragen of opmerkingen hebt, kan je die uiteraard kwijt. Als alles naar wens is afgerond ontvang je de laatste afrekening met hierop de kosten van eventueel meer- en minderwerk.

Service

We leveren vakwerk en kwaliteit. Daar hoort ook een uitstekende service bij. Met vragen, problemen of gebreken kan je dan ook altijd bij ons aankloppen. Na één maand, maar ook nog na één of zelfs na tien jaar. Als het om iets gaat dat wij hadden kunnen voorkomen, herstellen we de schade.

Wat onze klanten vinden