Voordeuren in originele stijl

Centrum, Breda

Op het eerste gezicht leken deze voordeuren nog in prima staat. Schijn bedriegt! Aan de onderkant waren deze twee deuren volledig ingevreten, wat zorgde voor instabiliteit. Aan ons de vraag om nieuwe deuren te maken, maar natuurlijk wel in de originele stijl.

Deurenproject in de werkplaats

Onze vakman Ad ging in onze eigen werkplaats aan de slag met dit project.

Ad: ‘Ik heb de bestaande deuren volledig ontleed, om te zien hoe ze waren opgebouwd. Toen ik exact wist hoe deze deuren in elkaar zaten, was het voor mij mogelijk om ze na te maken. Het leuke is, dat de nieuwe deuren niet van de oude deuren te onderscheiden zijn. Echter, ze zijn nu voorzien van meerpuntssluitingen, inbraakwerend beslag en gedegen tochtwering. Inclusief dubbele beglazing. Een hele verbetering is ten opzichte van de oude situatie. De voordeuren zijn weer stabiel en kunnen er weer jaren tegen. Onze werkzaamheden zijn trouwens opgevallen in deze straat, in de wijk Brabantpark. Inmiddels zijn we namelijk benaderd door één van de buren met dezelfde vraag naar het maken van nieuwe deuren in oude stijl.’

Tekst: Hennie van de Kar-Vervooren

We maken nog meer zelf in de werkplaats. Zien?

Werkzaamheden

  • Inspecteren bestaande voordeuren
  • Ontleden deuren
  • Namaken van deuren in originele stijl
  • Deuren voorzien van meerpuntssluitingen, inbraakwerend beslag en tochtwering
  • Schilderen en afwerken deuren
  • Plaatsen deuren

Geleverde diensten

Kozijnen & timmerwerk

Ambachtelijk timmerwerk op maat
Dat wil ik

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.