Jacqueline

Jacqueline

Bouwbedrijf Balemans pakte dit project aan als een ‘kleiner werk’. Waarbij een voorman het werk kwam opnemen, snel gevolgd door een prijsopgave. Nadat we akkoord hadden gegeven en wat alternatieven hadden uitgewerkt, werden voor de volledigheid alle maatvoeringen nog eens opgenomen. Het benodigd materiaal besteld en gemaakt in de eigen werkplaats van Balemans. Ook werd geverifieerd hoe we de deur gemaakt wilden hebben (even snel via whatsapp) en of wij of Balemans voor het schilderwerk moesten zorgen. Bij de prijsopgave was de week, waarin het werk uitgevoerd zou kunnen, al vermeld. Helder dus! 

Na ongeveer twee dagen werk (terwijl het buiten 30 graden was!) was het tuinhuisje klaar voor gebruik. De timmermannen van Balemans gingen zelfstandig aan het werk maar kwamen overleggen indien nodig. Zij kwamen zelf ook met suggesties om het tuinhuisje nog efficiënter in te richten. Ook al waren onze ideeën in eerste instantie anders. Ondanks de hitte werkten ze keihard door en was het ‘kleiner werk’ zo klaar!

"Gewoon doorpakken met 30 graden"

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.