Marieke

"Met oog voor de kleinste details"

Marieke

Pinterest en Instagram zijn mijn grote inspiratiebronnen als het gaat om ons huis. Ik vind het geweldig leuk om met onze woning bezig te zijn, maar alle ideeën die ik heb, kan ik of mijn man niet zelf uitvoeren. Toen Balemans bij ons in de straat bezig was, was het linkje snel gelegd. De manier waarop zij hun afspraken nakwamen in het offertetraject gaf ons het vertrouwen dat het met de verbouwing goed zou verlopen. Dat vertrouwen is zo belangrijk. Naast je gezin, is je huis het kostbaarste wat je hebt. Die verwachting is uitgekomen.  

Dat heeft alles te maken met de manier waarop Balemans meedenkt en meehelpt in het proces. Ze hebben eerst kritisch naar onze plannen gekeken en in de offertefase vooral veel vragen gesteld. De dagelijkse samenwerking met Davy verliep vervolgens fantastisch. Er was direct een klik, zeker met onze drie kinderen, voor wie hij altijd even tijd had én zelfs af en toe wat lekkers meebracht. Ze zijn dol op Davy en we hebben veel van hem geleerd, zo heet St. Willebrord ’t Heike. Davy communiceerde goed met ons over het bouwproces, ook toen de geplande weken, maanden werden. Hoewel je tijdens de verbouwing wat ‘ontheemd’ bent in je eigen huis, vond ik het ook gezellig. Fijn was dat Davy elke dag de tijd nam om zijn spullen op te ruimen, zodat het voor ons leefbaar bleef.  

Davy heeft oog voor de kleinste details. Zo is in de bestaande badkamer het bad verdiept aangebracht zodat de kleine badkamer optisch groter lijkt. Ook door de wandgrote spiegel die daar is gemaakt. En de nisjes die ik zo graag wilde… het was niet makkelijk, maar het is toch gelukt. Ik ben er heel blij mee. Het is allemaal nog beter geworden dan verwacht, doordat Davy en Marc (onderaannemer van MTI Breda) met minder geen genoegen namen. Niks was hen teveel. We willen dit superteam van Balemans graag ook voor de volgende fase van onze verbouwing inschakelen, waarover we alweer nadenken. 

Marieke, wijk Zandberg-Oost Breda 

Verbouwing jaren ’30 woning

Breda
Bekijk dit project

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.