Erkend restauratie bouwbedrijf Hoogstraten

Restauratie in Hoogstraten? Dat kan!

Balemans is een gecertificeerd en erkend restauratie bouwbedrijf. Afgelopen jaren zijn we verantwoordelijk geweest voor vele zakelijke, maar ook particuliere restauratie projecten in Hoogstraten en omgeving. Onze specialisten denken graag met uw mee en zetten wensen om in een prachtig eindresultaat, een eindresultaat passend bij uw budget.

Modernisering met behoud van authentieke details

Dat is precies waar Bouwbedrijf Balemans voor staat. Een pand kan nog zo mooi en monumentaal zijn, het doen van consessies op de leefomgeving is niet iets wat je graag doet. Wij denken daarom mee over de restauratie van jouw pand in Hoogstraten of omgeving. Het verbeteren van het leefcomfort kan bijvoorbeeld door isolatie, dubbel glas en het gebruik van duurzame materialen. Het originele pand wordt door Balemans netjes gerestaureerd en in de oude staat terug gebracht, terwijl het leefcomfort ook wordt gemoderniseerd.

Tips en weetjes van de echte kenners

Bouwbedrijf Balemans heeft een eigen blog, erg interessant voor eigenaren van monumenten. Helemaal interessant voor de eigenaren in Hoogstraten met interesse in een restauratie. Regelmatig delen we weetjes en tips rondom restauraties. 

In deze blogs lees je alles over:

  • Verandering van fiscale wet- en regelgeving bij onderhoud aan rijksmonumentale woonhuizen (zie link)
  • Eigenaar van een gemeentelijk monument: tussen wal en schip bij subsidies? (zie link)
  • Gebruik en hergebruik van oude gebinten en balken (zie link)

Meer informatie over restauratie in Hoogstraten

Wellicht heb je restauratieplannen, maar zijn na het het bezoek aan onze website nog niet al je vragen beantwoord? Of staat de vorm van restauratie die je zoekt er niet tussen? Neem voor meer informatie en vragen over restauratie in Hoogstraten gerust contact met ons op. Of bel ons direct voor een kennismaking op 076-5212901.

Neem contact op