Betrokkenheid en liefde bij panden en projecten

 24/09/2020

 Jaco

In mijn blogs schrijf ik vooral over techniek en processen. Hoe zorg je als eigenaar goed voor je pand, al dan niet een monument, hoe kies je een partner die je erbij kan helpen en wat heb je in het proces nodig om tot een succesvol project te komen.

Met liefde voor het vak

Wat eronder zit, maar wat ik nog niet eerder concreet benoemde, is liefde. Liefde voor het pand, liefde voor het werk dat je doet.

Vrijwel zonder uitzondering zijn de opdrachtgevers van Bouwbedrijf Balemans betrokken mensen, betrokken bij het mooie pand dat ze aan willen pakken. Verbouwen, uitbreiden, restaureren maakt daarbij niet uit. Je voelt de liefde bij ze voor de plek, voor het pand. Ze zoeken een partner die meegaat in die liefde en betrokkenheid.

Die liefde en betrokkenheid vinden ze bij Bouwbedrijf Balemans

In alle geledingen van de organisatie. In de ruim 45 jaar dat Bouwbedrijf Balemans bestaat is betrokkenheid bij elkaar en bij de projecten die we realiseren een rode draad. Anno 2020 zijn we met bijna 30 medewerkers dagelijks in de weer voor vooral particuliere opdrachtgevers.

Dat doen we met aanstormend talent, jonge jongens die graag vakman worden, en met extreem ervaren mannen die geen uitdaging uit de weg gaan en die jonge jongens wegwijs maken in het vak.

Een wisselwerking tussen opdrachtgever en vakman

Die liefde voor het vak vindt zijn weg naar de liefde voor het pand dat onze opdrachtgevers voelen. Elk project is anders, is nieuw. Nieuwe materialen, andere plannen, een andere opdrachtgever. Elke opdracht is anders, is nieuw maar de betrokkenheid van de opdrachtgever is er altijd.

De mannen van Balemans zijn sterk in aanvoelen waar de behoeftes liggen van onze opdrachtgevers. Zij nemen het voortouw vanuit de betrokken gedachte van de opdrachtgever en nemen hen mee door het proces. Opdrachtgevers voelen de liefde voor het vak van de vakman en vertrouwen erop.

#samenwerken aan bouwen

Die positieve energie voelen van opdrachtgevers maakt je werk licht. Erg fijn om deel uit te maken van een team dat iets moois wil wegzetten. Vaak zijn het particuliere opdrachtgevers maar we hebben ook zakelijke opdrachtgevers die er zo in zitten. De energie die je erin steekt geeft reactie van de ander en samen zorgen we voor de realisatie van het project. 

Dat heet Samenwerken aan Bouwen, al jaren de slogan van ons bedrijf! 

 

Jaco Balemans, 
Directeur/ eigenaar Bouwbedrijf Balemans

 

Meer blogs laden

Blog

Energie besparen doe je nu!

Lees deze blog
Blog

Verduurzamen van de bestaande gebouwde omgeving. Deel 2

Lees deze blog
Blog

Wat is de rol van een aannemer nog met al zijn onderaannemers die het werk doen? Deel I

Lees deze blog

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.