Interesse in een betrouwbare aannemer?

Wil je een offerte aanvragen of je hebt een andere vraag: vul gerust het contactformulier in, we nemen dan contact met je op. Vanwege de vele aanvragen kan het even duren voordat we reageren op je aanvraag.

Wil je solliciteren op of informatie vragen over onze openstaande vacatures (timmerlieden op de bouw en in onze werkplaats)? Vul dan niet dit contactformulier in maar kijk dan even op onze speciale website Werken bij Balemans. Of kom een keertje langs voor een bakkie koffie!

Contactgegevens

Bouwbedrijf Balemans
Hoenderparkweg 14
4838 BK Breda

Stel gerust je vragen via het formulier. Wij nemen dan contact met je op. Vanwege drukte kan de reactie wat langer op zich laten wachten dan normaal. Houd rekening met (minimaal) één werkweek reactietijd.

Dit is een verplicht veld
 
 
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
 
Dit is een verplicht veld

De vervolgstappen na ontvangst van jouw contactformulier

We lezen zorgvuldig jouw vraag op het contactformulier. Beantwoording neemt normaal gesproken een werkweek in beslag. Om je vraag te beantwoorden, kan het zijn dat we nog meer informatie nodig hebben, zoals bouwtekeningen, foto’s of vergunningsaanvragen. We bellen of mailen je dan, zodat je ons aan deze gegevens kunt helpen. 

Kantoor Bouwbedrijf Balemans te Breda
Ingang kantoor Bouwbedrijf Balemans
Bouwhelmen Bouwbedrijf Balemans
Vakmannen Bouwbedrijf Balemans te Breda
Bouwbus Bouwbedrijf Balemans
1

Kennismaking

Voor een eerste kennismaking nodigen we je graag uit bij ons op kantoor. We bespreken de wensen, bekijken de mogelijkheden en geven advies. Je krijgt een globale inschatting van de totale kosten op basis van onze ervaring. Wil je verder? Dan maken wij met plezier een duidelijke en gespecificeerde offerte.

2

Financiële duidelijkheid

Natuurlijk wil je ook financieel weten waar je aan toe bent. Bij Balemans houden we van duidelijkheid. Dus geen onrealistisch scherpe offerte met achteraf meerwerk, maar in één keer een kloppende gedetailleerde prijsopgave. Inclusief de kosten voor onderaannemers. Ook is vooraf helder in hoeveel termijnen je betaalt. Je ontvangt de facturen volgens die afspraak.

3

De start van de (ver)bouw

We bereiden ons goed voor met de inkoop van de juiste materialen en een uitvoeringsplanning, inclusief het werk van de onderaannemers. Soms komen we nog een keer extra langs om maten op te nemen of om de onderaannemers het werk te laten zien. We stellen een deskundig bouwteam samen, afgestemd op jouw project. Je krijgt onze hele planning zwart op wit. Zo weet je precies wat er gaat gebeuren.

4

Alles draait om communicatie

Je hebt regelmatig contact met onze vaklieden die de klus gaan klaren. Een goede communicatie vinden we erg belangrijk. Iedere week is er een vast contactmoment (werkbespreking of bouwvergadering naar behoefte). We bespreken de voortgang van het project en je kan al je vragen stellen. Maar ook tussendoor kan je uiteraard bij ons terecht.

5

De oplevering

Het werk is gereed. Het project wordt opgeleverd. Een feestelijk moment! We lopen samen alles na en als je nog vragen of opmerkingen hebt, kan je die uiteraard kwijt. Als alles naar wens is afgerond ontvang je de laatste afrekening met hierop de kosten van eventueel meer- en minderwerk.

6

Service

We leveren vakwerk en kwaliteit. Daar hoort ook een uitstekende service bij. Met vragen, problemen of gebreken kan je dan ook altijd bij ons aankloppen. Na één maand, maar ook nog na één of zelfs na tien jaar. Als het om iets gaat dat wij hadden kunnen voorkomen, herstellen we kosteloos de schade.