De aannemer die je zoekt

Ga je bouwen, verbouwenrenoveren, of restaureren? Dan kies je zorgvuldig een goede en betrouwbare aannemer. Iemand met kennis van zaken. Een vakman die de situatie juist inschat, meedenkt en oplossingen aandraagt. Een aannemer die zich houdt aan de afspraken en – net als jij – alleen tevreden is met een perfect eindresultaat. 

Of het nu gaat om een grote verbouwing of klein onderhoud, wij regelen graag alles. Omdat we aangesloten zijn bij Bouwgarant heb je bovendien volledige zekerheid en garantie. 

Meer weten over ons werk? Kijk dan eens bij onze projecten. Dit vinden onze klanten van ons. Gelijk een afspraak maken? Neem hier contact op.

Verbouwing & renovatie

Prettig verbouwen en renoveren

Jouw pand is aan een opknapbeurt toe? Je wilt meer ruimte? Een aanbouw of dakkapel? Nieuwe keuken, badkamer of misschien de zolder verbouwen? Een gevelrenovatie van jouw huis in Breda? Bij ons zit je goed.

Dat wil ik

Erkende restauratie

Vakliefde voor monumenten

Restaureren is een vak. En dat vak voeren wij met liefde uit. Wij zijn lid van de Vakgroep Restauratie en mogen ons met trots het enige "Erkend Restauratie Bouwbedrijf" van Breda en omstreken noemen.

Dat wil ik

Kozijnen & timmerwerk

Ambachtelijk timmerwerk op maat

Nieuwe kozijnen nodig? Een binnendeur, buitendeur, boeiboorden, lambrisering, lijstwerk of plinten? In onze eigen werkplaats kunnen we alles maken. Precies op maat en passend bij jouw pand.

Dat wil ik

Kleinere werken & onderhoud

Houd een pand in conditie

Een lekkage, een barst in je glas-in-loodraam, een scheur in de gevel, een muur plaatsen of uitbreken, houtrot in de kozijnen, stankoverlast uit de kruipruimte, kromme deuren of andere kleine klussen die je wilt laten uitvoeren?

Dat wil ik

Op zoek naar advies

Bouwbedrijf Balemans denkt graag mee

Wat kun je met dit pand? Hoe moet je het aanpakken? Wat zijn de verbouwingsmogelijkheden? Maak gebruik van onze expertise om zo weloverwogen en doordacht een besluit te nemen.

Dat wil ik

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.