Dit zeggen onze klanten

Natuurlijk vertellen we graag over ons werk. Nog leuker is het om te lezen wat onze klanten vinden van onze aanpak. Dit zeggen onze klanten.

Onze klanten waarderen ons met een 9.3

Bouwnu.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor de bouw. Klanten beoordelen op deze site zelf hun aannemer. Sinds begin 2019 is het mogelijk om Bouwbedrijf Balemans op Bouwnu.nl te beoordelen.

Daar zijn we trots op!

“Balemans heeft zo goed met ons meegedacht”

‘Er was van alles met dit huis aan de hand’ vertelt Krista. ‘Van ongelijke vloeren en draagmuren die ooit door vorige bewoners waren weggehaald tot een zeer onpraktische indeling. Bouwbedrijf Balemans heeft goed met ons meegedacht over constructieve oplossingen.’

Bekijk deze referentie

“Drie keer blij met mijn keuze voor Balemans”

‘Ik was drie keer blij met mijn keuze voor Balemans’ zegt deze bewoner uit Princenhage, terugkijkend op de verbouwing die Balemans voor hem uitvoerde.

Bekijk deze referentie

“‘Zoveel aandacht voor een klein project’”

Suzan en Jan-Peter wilden in hun nieuwe huis bestaand glas-in-lood plaatsen in de deur tussen de woonkamer en gang. Ze waren verrast door de aandacht die Bouwbedrijf Balemans besteedde aan dit kleine project.

Bekijk deze referentie

"Een aannemer die ons compleet ontzorgt"

Voor Anouk en Martin lag hun droomhuis opeens binnen handbereik. Letterlijk, want ze kochten een huis in dezelfde straat als waar ze al woonden maar met meer ruimte en een diepere tuin. Om deze jaren ’30 woning - authentiek maar gedateerd - helemaal naar hun zin te maken, was een ingrijpende verbouwing nodig. ‘We wilden een aannemer die ons daarbij compleet kon ontzorgen, aangezien we zelf nogal druk zijn en bovendien nog geen schilderij kunnen ophangen’ zegt Anouk.   

Bekijk deze referentie

“Bij Balemans snappen ze goed wat wij bedoelen”

Arco en Veronique lieten al diverse (grote) verbouwingen door Bouwbedrijf Balemans uitvoeren. Ook voor enkele ingrijpende bouwaanpassingen op de eerste verdieping van hun woning uit 2003 schakelden ze Balemans in. ‘Vanzelfsprekend’ zegt Veronique. ‘Arco en ik stellen hoge eisen; bij Balemans snappen ze goed wat wij bedoelen.’ 

Bekijk deze referentie

En-suitedeuren, precies zoals we bedoelden

Marieke en Philippe wilden via en-suitedeuren de voorkamer van de rest van hun woonkamer kunnen scheiden. ‘Maar wél met behoud van de maximale lichtinval en het bestaande gevoel van ruimte’ vertelt Marieke.

Bekijk deze referentie

Ons huis verduurzamen én terugbrengen in originele staat

Een jaar lang oriënteerden we ons op de mogelijkheden om ons huis uit 1927 te verduurzamen. De kennis en ervaring die we daarbij opdeden, willen we graag delen.  

Bekijk deze referentie

Meer woongenot en beter geïsoleerd

Jeroen en Suleika wilden van hun bergzolder een volwaardige leefruimte maken, met kinderkamer en wasruimte. De verbouwing was tevens het moment om hun huis uit 1966 te verduurzamen.

Bekijk deze referentie

Onopvallende verbouwing met impact

Een onzichtbare verbouwing, noemen Rob en Sylla, het vervangen van alle boeidelen van hun vrijstaande huis in Ruitersbos (Breda). Want nu die er eenmaal zitten, lijkt het net alsof het nooit anders is geweest.

Bekijk deze referentie

Het moment om het ‘litteken’ in de monumentale achtergevel aan te pakken

De tijd was rijp om de achtergevel van mijn huis (1937) te herstellen. Uiteraard rekening houdend met de eisen van de afdeling monumenten van de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit van de gemeente Breda, want het is een gemeentelijk monument. De herstelwerkzaamheden door Balemans waren voor mij de start om er weer echt iets moois van te maken.

Bekijk deze referentie

Het is echt goed gegaan en gedaan

Toen we dit huis in Breda kochten, was het in prima staat. Toch wilden mijn vrouw en ik flink uitbouwen om zo de ruimte op de begane grond te vergroten. Dat betekende onder andere een nieuwe draagconstructie en een andere achtergevel.

Bekijk deze referentie

Dit komt helemaal goed

Via iemand in het dorp kwam ik in 2008 bij Bouwbedrijf Balemans terecht. Ik had wel offertes van andere bouwbedrijven, maar bij Balemans voelde het meteen zo degelijk en betrouwbaar. Ik voelde: dit komt helemaal goed. En dat is uitgekomen.

Bekijk deze referentie

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.