Dit zeggen onze klanten

Natuurlijk vertellen we graag over ons werk. Nog leuker is het om te lezen wat onze klanten vinden van onze aanpak. Dit zeggen onze klanten.

Onze klanten waarderen ons met een 9.3

Bouwnu.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor de bouw. Klanten beoordelen op deze site zelf hun aannemer. Sinds begin 2019 is het mogelijk om Bouwbedrijf Balemans op Bouwnu.nl te beoordelen.

Daar zijn we trots op!

“Samenwerken met Balemans betekent kiezen voor vakmanschap”

Gemeente Moerdijk heeft met Bouwbedrijf Balemans een raamovereenkomst voor het uitvoeren van planmatig onderhoud aan objecten en gebouwen in deze gemeente. Dirk Maas begeleidde als projectleider verduurzaming vastgoed onder andere de vijf projecten waar Balemans instandhoudingsonderhoud verrichtte. “Er moest in korte tijd veel gebeuren op diverse locaties in Willemstad en in Klundert” zegt Dirk Maas daarover.

Bekijk deze referentie

“Met Balemans kom je er wel, er is altijd een oplossing”

Toen Karin en Lambert hun Brabantse boerderij aan de Raadhuisstraat in Terheijden kochten, waren ze realistisch. Ze zagen direct in dat het veel werk zou zijn om de restauratie goed uit te voeren en de monumentale boerderij ook meteen te verduurzamen.

Bekijk deze referentie

“Zoals Balemans alles op elkaar krijgt afgestemd, dat lukt je zelf niet”

Waar veel mensen blij zijn als een verbouwing erop zit, was dat bij Martin en Ellen anders. Vooral Martin vond het gewoon jammer dat het project klaar was en daarmee de samenwerking erop zat met de mensen van Balemans. Balemans hielp Martin en Ellen met de verdere verduurzaming van hun jaren ’30 woning in Oosterhout. Ook werd de badkamer op de eerste etage vernieuwd.

Bekijk deze referentie

“We zouden zo weer met Balemans in zee gaan”

Min of meer bij toeval stuitten René en Nathalie op een woning in het buitengebied in Dorst dat aan al hun woonwensen voldeed.

Bekijk deze referentie

“De kracht van Balemans is het geweldige team”

Wie een rijksmonument koopt, dat onderhoud nodig heeft, moet eerst langs de welstandscommissie met een gedetailleerd verbouwingsplan. Ton Peters heeft daar ervaring mee. Samen met zijn vrouw Loretta kocht hij namelijk een rijksmonumentaal herenhuis uit 1896, aan de Baronielaan 27 in Breda.

“Hoe je het wil, is hoe het was” vertelt Ton, die zelf een groot deel van het projectmanagement van de volledige restauratie naar zich toe trok. “Balemans gaf mij daar de ruimte voor. Het was een soepel samenwerkingsproces.”

Bekijk deze referentie

“Zoals ik het in mijn hoofd had, zo is het geworden”

Voorheen was Ronald zelf uitvoerder op de bouw. Tegenwoordig is hij calculator bij één van de onderaannemers van Balemans. Ook zijn vrouw Saskia werkt bij een groot bouwbedrijf. “Juist omdat we geen leken zijn, is het leuk om te vermelden dat we echt onder de indruk zijn van de kwaliteit die Balemans levert” blikt Saskia terug op de verbouwing van hun benedenverdieping door Bouwbedrijf Balemans.

Bekijk deze referentie

“Verbouwen is een proces”

Petra en haar man hadden er al een flink denkproces op zitten, voordat zij ons vroegen om het ontwerp voor hun benedenverdieping te realiseren. “Verbouwen is een proces” zegt Petra. “Bij Balemans loodsen ze je door het hele proces heen.”

Bekijk deze referentie

“Balemans is goed in staat om een moderne verbouwing te realiseren”

Ruud en Anneline wilden bij de uitbouw en verbouw van hun woning vooral ontzorgd worden. “Dat is via Balemans gelukt” zegt Ruud. Samen met Anneline blikt hij terug op het verbouwproces van een deel van de benedenverdieping van hun woning uit 1974.

Bekijk deze referentie

“Het beste advies ever kwam van Balemans: de verbouwing in één keer”

Als Joost en Ellen in 2016 hun intrek nemen in deze woning uit de jaren ’20, gaan ze nog niet meteen verbouwen. Ze willen gaandeweg het huis eerst goed aanvoelen. In de afgelopen jaren knappen ze steeds een stukje van hun woning op. De grootschalige verbouwing van de benedenverdieping pakken ze in één keer aan. Mét Balemans!

Bekijk deze referentie

“Balemans heeft zo goed met ons meegedacht”

‘Er was van alles met dit huis aan de hand’ vertelt Krista. ‘Van ongelijke vloeren en draagmuren die ooit door vorige bewoners waren weggehaald tot een zeer onpraktische indeling. Bouwbedrijf Balemans heeft goed met ons meegedacht over constructieve oplossingen.’

Bekijk deze referentie

“Drie keer blij met mijn keuze voor Balemans”

‘Ik was drie keer blij met mijn keuze voor Balemans’ zegt deze bewoner uit Princenhage, terugkijkend op de verbouwing die Balemans voor hem uitvoerde.

Bekijk deze referentie

“‘Zoveel aandacht voor een klein project’”

Suzan en Jan-Peter wilden in hun nieuwe huis bestaand glas-in-lood plaatsen in de deur tussen de woonkamer en gang. Ze waren verrast door de aandacht die Bouwbedrijf Balemans besteedde aan dit kleine project.

Bekijk deze referentie

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.