Dit zeggen onze klanten

Natuurlijk vertellen we graag over ons werk. Nog leuker is het om te lezen wat onze klanten vinden van onze aanpak. Dit zeggen onze klanten.

Onze klanten waarderen ons met een 9.3

Bouwnu.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor de bouw. Klanten beoordelen op deze site zelf hun aannemer. Sinds begin 2019 is het mogelijk om Bouwbedrijf Balemans op Bouwnu.nl te beoordelen.

Daar zijn we trots op!

“De belangrijkste vraag: hoe krijgen we een herenhuis uit 1901 energiezuinig?”

Zou het lukken om een herenhuis uit 1901 dusdanig te verduurzamen dat het mogelijk is om de overstap te maken naar all-electric? Pieter en Myrte durfden het aan, samen met Bouwbedrijf Balemans. Met succes, want hun huis is van het gas af. Na een verbouwing van iets meer dan een jaar verhuisden zij met hun jonge gezin van Amstelveen naar Breda.

Bekijk deze referentie

“Het logistieke proces van de verbouwing is goed verlopen”

Na zo’n twintig jaar trouwe dienst was de keuken van Joost en Hennie in Zandberg-West aan vervanging toe. Zij grepen deze mogelijkheid aan goed om na te denken over een andere indeling. Hun doel was duidelijk: de keuken en het eetgedeelte in de woonkamer meer integreren. Maar hoe?

Bekijk deze referentie

“Prettig dat Balemans met vaste onderaannemers werkt”

‘Dit was alweer de derde verbouwing die we samen met Bouwbedrijf Balemans hebben gedaan’ zeggen Christ en Lya uit Heusdenhout (Breda). Christ licht toe: ‘Voor ons woog het zwaarst dat we van de planning op aan zouden kunnen. Daarom kozen we opnieuw voor Balemans. We hebben vanuit de vorige verbouwingen vertrouwen in de medewerkers en zijn tevreden over hun bouwkundige kennis.’

Bekijk deze referentie

“Steeds teruggeveerd op de betrouwbaarheid van Balemans”

Veel verbouwingen beginnen met een droom. Zo ook voor Hans en Esther. Toen hun idee voor het realiseren van een ‘Italiaans verblijf’ in hun eigen tuin vorm kreeg, zochten zij contact met Bouwbedrijf Balemans. Hans vertelt waarom het voor hen zo belangrijk was om met een betrouwbare aannemer in zee te gaan

Bekijk deze referentie

“Hier komt nooit meer een andere aannemer in huis dan Balemans”

Bij de eerste verbouwing van hun vrijstaande villa in Etten-Leur vroegen Roel en Els eens rond in hun omgeving naar een betrouwbare aannemer. Inmiddels zijn zij vier verbouwingen met Bouwbedrijf Balemans verder. Rondvragen naar een andere aannemer doen ze al lang niet meer. ‘Hier komt nooit meer een andere aannemer in huis dan Balemans’ zegt Roel. ‘Verbouwen is vertrouwen.’

Bekijk deze referentie

“Balemans gaf ons het vertrouwen dat we het uit handen konden geven”

Dirk is er eerlijk over: met zijn precieze instelling zou hij het liefst alle verbouwingswerkzaamheden in huis zelf doen. “Maar Balemans gaf mij en mijn vrouw Paula het vertrouwen dat we het proces aan hen uit handen konden geven. We zijn nog altijd blij dat we Balemans kozen voor de verbouwing van de benedenverdieping van ons huis uit 1911.”

Bekijk deze referentie

“Er zijn weinig bouwers die je na afloop oprecht aanbeveelt. Balemans wel!”

Ooit wilden Yvonne en haar man Toine nog eens terug in Breda gaan wonen, de stad waar ze goede herinneringen aan hebben uit hun studententijd.

Bekijk deze referentie

“Samenwerken met Balemans betekent kiezen voor vakmanschap”

Gemeente Moerdijk heeft met Bouwbedrijf Balemans een raamovereenkomst voor het uitvoeren van planmatig onderhoud aan objecten en gebouwen in deze gemeente. Dirk Maas begeleidde als projectleider verduurzaming vastgoed onder andere de vijf projecten waar Balemans instandhoudingsonderhoud verrichtte. “Er moest in korte tijd veel gebeuren op diverse locaties in Willemstad en in Klundert” zegt Dirk Maas daarover.

Bekijk deze referentie

“Met Balemans kom je er wel, er is altijd een oplossing”

Toen Karin en Lambert hun Brabantse boerderij aan de Raadhuisstraat in Terheijden kochten, waren ze realistisch. Ze zagen direct in dat het veel werk zou zijn om de restauratie goed uit te voeren en de monumentale boerderij ook meteen te verduurzamen.

Bekijk deze referentie

“Zoals Balemans alles op elkaar krijgt afgestemd, dat lukt je zelf niet”

Waar veel mensen blij zijn als een verbouwing erop zit, was dat bij Martin en Ellen anders. Vooral Martin vond het gewoon jammer dat het project klaar was en daarmee de samenwerking erop zat met de mensen van Balemans. Balemans hielp Martin en Ellen met de verdere verduurzaming van hun jaren ’30 woning in Oosterhout. Ook werd de badkamer op de eerste etage vernieuwd.

Bekijk deze referentie

“We zouden zo weer met Balemans in zee gaan”

Min of meer bij toeval stuitten René en Nathalie op een woning in het buitengebied in Dorst dat aan al hun woonwensen voldeed.

Bekijk deze referentie

“De kracht van Balemans is het geweldige team”

Wie een rijksmonument koopt, dat onderhoud nodig heeft, moet eerst langs de welstandscommissie met een gedetailleerd verbouwingsplan. Ton Peters heeft daar ervaring mee. Samen met zijn vrouw Loretta kocht hij namelijk een rijksmonumentaal herenhuis uit 1896, aan de Baronielaan 27 in Breda.

“Hoe je het wil, is hoe het was” vertelt Ton, die zelf een groot deel van het projectmanagement van de volledige restauratie naar zich toe trok. “Balemans gaf mij daar de ruimte voor. Het was een soepel samenwerkingsproces.”

Bekijk deze referentie

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.