Dit zeggen onze klanten

Natuurlijk vertellen we graag over ons werk. Nog leuker is het om te lezen wat onze klanten vinden van onze aanpak. Dit zeggen onze klanten.

Onze klanten waarderen ons met een 9.3

Bouwnu.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor de bouw. Klanten beoordelen op deze site zelf hun aannemer. Sinds begin 2019 is het mogelijk om Bouwbedrijf Balemans op Bouwnu.nl te beoordelen.

Daar zijn we trots op!

“De kracht van Balemans is het geweldige team”

Wie een rijksmonument koopt, dat onderhoud nodig heeft, moet eerst langs de welstandscommissie met een gedetailleerd verbouwingsplan. Ton Peters heeft daar ervaring mee. Samen met zijn vrouw Loretta kocht hij namelijk een rijksmonumentaal herenhuis uit 1896, aan de Baronielaan 27 in Breda.

“Hoe je het wil, is hoe het was” vertelt Ton, die zelf een groot deel van het projectmanagement van de volledige restauratie naar zich toe trok. “Balemans gaf mij daar de ruimte voor. Het was een soepel samenwerkingsproces.”

Bekijk deze referentie

“Zoals ik het in mijn hoofd had, zo is het geworden”

Voorheen was Ronald zelf uitvoerder op de bouw. Tegenwoordig is hij calculator bij één van de onderaannemers van Balemans. Ook zijn vrouw Saskia werkt bij een groot bouwbedrijf. “Juist omdat we geen leken zijn, is het leuk om te vermelden dat we echt onder de indruk zijn van de kwaliteit die Balemans levert” blikt Saskia terug op de verbouwing van hun benedenverdieping door Bouwbedrijf Balemans.

Bekijk deze referentie

“Verbouwen is een proces”

Petra en haar man hadden er al een flink denkproces op zitten, voordat zij ons vroegen om het ontwerp voor hun benedenverdieping te realiseren. “Verbouwen is een proces” zegt Petra. “Bij Balemans loodsen ze je door het hele proces heen.”

Bekijk deze referentie

“Balemans is goed in staat om een moderne verbouwing te realiseren”

Ruud en Anneline wilden bij de uitbouw en verbouw van hun woning vooral ontzorgd worden. “Dat is via Balemans gelukt” zegt Ruud. Samen met Anneline blikt hij terug op het verbouwproces van een deel van de benedenverdieping van hun woning uit 1974.

Bekijk deze referentie

“Het beste advies ever kwam van Balemans: de verbouwing in één keer”

Als Joost en Ellen in 2016 hun intrek nemen in deze woning uit de jaren ’20, gaan ze nog niet meteen verbouwen. Ze willen gaandeweg het huis eerst goed aanvoelen. In de afgelopen jaren knappen ze steeds een stukje van hun woning op. De grootschalige verbouwing van de benedenverdieping pakken ze in één keer aan. Mét Balemans!

Bekijk deze referentie

“Balemans heeft zo goed met ons meegedacht”

‘Er was van alles met dit huis aan de hand’ vertelt Krista. ‘Van ongelijke vloeren en draagmuren die ooit door vorige bewoners waren weggehaald tot een zeer onpraktische indeling. Bouwbedrijf Balemans heeft goed met ons meegedacht over constructieve oplossingen.’

Bekijk deze referentie

“Drie keer blij met mijn keuze voor Balemans”

‘Ik was drie keer blij met mijn keuze voor Balemans’ zegt deze bewoner uit Princenhage, terugkijkend op de verbouwing die Balemans voor hem uitvoerde.

Bekijk deze referentie

“‘Zoveel aandacht voor een klein project’”

Suzan en Jan-Peter wilden in hun nieuwe huis bestaand glas-in-lood plaatsen in de deur tussen de woonkamer en gang. Ze waren verrast door de aandacht die Bouwbedrijf Balemans besteedde aan dit kleine project.

Bekijk deze referentie

"Een aannemer die ons compleet ontzorgt"

Voor Anouk en Martin lag hun droomhuis opeens binnen handbereik. Letterlijk, want ze kochten een huis in dezelfde straat als waar ze al woonden maar met meer ruimte en een diepere tuin. Om deze jaren ’30 woning - authentiek maar gedateerd - helemaal naar hun zin te maken, was een ingrijpende verbouwing nodig. ‘We wilden een aannemer die ons daarbij compleet kon ontzorgen, aangezien we zelf nogal druk zijn en bovendien nog geen schilderij kunnen ophangen’ zegt Anouk.   

Bekijk deze referentie

“Bij Balemans snappen ze goed wat wij bedoelen”

Arco en Veronique lieten al diverse (grote) verbouwingen door Bouwbedrijf Balemans uitvoeren. Ook voor enkele ingrijpende bouwaanpassingen op de eerste verdieping van hun woning uit 2003 schakelden ze Balemans in. ‘Vanzelfsprekend’ zegt Veronique. ‘Arco en ik stellen hoge eisen; bij Balemans snappen ze goed wat wij bedoelen.’ 

Bekijk deze referentie

En-suitedeuren, precies zoals we bedoelden

Marieke en Philippe wilden via en-suitedeuren de voorkamer van de rest van hun woonkamer kunnen scheiden. ‘Maar wél met behoud van de maximale lichtinval en het bestaande gevoel van ruimte’ vertelt Marieke.

Bekijk deze referentie

Ons huis verduurzamen én terugbrengen in originele staat

Een jaar lang oriënteerden we ons op de mogelijkheden om ons huis uit 1927 te verduurzamen. De kennis en ervaring die we daarbij opdeden, willen we graag delen.  

Bekijk deze referentie

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.