Dit zeggen onze klanten

Natuurlijk vertellen we graag over ons werk. Nog leuker is het om te lezen wat onze klanten vinden van onze aanpak. Dit zeggen onze klanten.

Onze klanten waarderen ons met een 9.2

Bouwnu.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor de bouw. Klanten beoordelen op deze site zelf hun aannemer. Sinds begin 2019 is het mogelijk om Bouwbedrijf Balemans op Bouwnu.nl te beoordelen.

Daar zijn we trots op!

“Balemans is bekend met restauratiewerk aan monumentale gebouwen”

Oudenbosch herbergt verschillende monumentale gebouwen. Via de zogenaamde ‘parelroute’ ontdek je ze allemaal. Het kerkgebouw en pastorie van de Protestantse gemeente in de Fenkelstraat zijn als religieus erfgoed onderdeel van deze route.

Bekijk deze referentie

“De bungalow was goed onderhouden maar niet geïsoleerd”

Met de aankoop van deze bungalow, zagen Arjan en Eva hun belangrijkste woonwensen vervuld: een huis in het groen en aan het water, maar toch midden in de stad. ‘De bungalow was goed onderhouden’ vertelt Arjan, ‘maar niet geïsoleerd. We zagen direct kans om er iets van te maken. Samen met Bouwbedrijf Balemans, met wie we eerder goede ervaringen hadden bij een verbouwing in ons vorige huis.’

Bekijk deze referentie

“Vertrouwen op de kennis van de aannemer”

Toen Anita en Albert eenmaal hadden besloten om te gaan verbouwen, was het voor hen vanzelfsprekend dat ze kozen voor Bouwbedrijf Balemans.

Bekijk deze referentie

“Balemans biedt ruimte om te participeren tijdens de bouw”

Toen Abco en Geert Bouwbedrijf Balemans benaderden, hadden ze helder in hun hoofd hoe de uitbouw van hun keuken eruit moest komen te zien. ‘We wilden gebruikmaken van de bestaande overstek’ vertelt Abco.

Bekijk deze referentie

“We zochten een aannemer met ervaring met jarendertigwoningen”

Thomas en Nanda speelden al langere tijd met het idee om de achterpui van hun jarendertigwoning te vervangen door openslaande tuindeuren. Het bleef bij mijmeren.

Bekijk deze referentie

“Stressvrije verbouwing”

De plek waar Mark en Lisette al vijftien jaar wonen in Princenhage, beschouwen ze als perfect. Wel ontstond er bij hen steeds meer behoefte aan licht en ruimte op de begane grond.

Bekijk deze referentie

“De belangrijkste vraag: hoe krijgen we een herenhuis uit 1901 energiezuinig?”

Zou het lukken om een herenhuis uit 1901 dusdanig te verduurzamen dat het mogelijk is om de overstap te maken naar all-electric? Pieter en Myrte durfden het aan, samen met Bouwbedrijf Balemans. Met succes, want hun huis is van het gas af. Na een verbouwing van iets meer dan een jaar verhuisden zij met hun jonge gezin van Amstelveen naar Breda.

Bekijk deze referentie

“Het logistieke proces van de verbouwing is goed verlopen”

Na zo’n twintig jaar trouwe dienst was de keuken van Joost en Hennie in Zandberg-West aan vervanging toe. Zij grepen deze mogelijkheid aan goed om na te denken over een andere indeling. Hun doel was duidelijk: de keuken en het eetgedeelte in de woonkamer meer integreren. Maar hoe?

Bekijk deze referentie

“Prettig dat Balemans met vaste onderaannemers werkt”

‘Dit was alweer de derde verbouwing die we samen met Bouwbedrijf Balemans hebben gedaan’ zeggen Christ en Lya uit Heusdenhout (Breda). Christ licht toe: ‘Voor ons woog het zwaarst dat we van de planning op aan zouden kunnen. Daarom kozen we opnieuw voor Balemans. We hebben vanuit de vorige verbouwingen vertrouwen in de medewerkers en zijn tevreden over hun bouwkundige kennis.’

Bekijk deze referentie

“Steeds teruggeveerd op de betrouwbaarheid van Balemans”

Veel verbouwingen beginnen met een droom. Zo ook voor Hans en Esther. Toen hun idee voor het realiseren van een ‘Italiaans verblijf’ in hun eigen tuin vorm kreeg, zochten zij contact met Bouwbedrijf Balemans. Hans vertelt waarom het voor hen zo belangrijk was om met een betrouwbare aannemer in zee te gaan

Bekijk deze referentie

“Hier komt nooit meer een andere aannemer in huis dan Balemans”

Bij de eerste verbouwing van hun vrijstaande villa in Etten-Leur vroegen Roel en Els eens rond in hun omgeving naar een betrouwbare aannemer. Inmiddels zijn zij vier verbouwingen met Bouwbedrijf Balemans verder. Rondvragen naar een andere aannemer doen ze al lang niet meer. ‘Hier komt nooit meer een andere aannemer in huis dan Balemans’ zegt Roel. ‘Verbouwen is vertrouwen.’

Bekijk deze referentie

“Balemans gaf ons het vertrouwen dat we het uit handen konden geven”

Dirk is er eerlijk over: met zijn precieze instelling zou hij het liefst alle verbouwingswerkzaamheden in huis zelf doen. “Maar Balemans gaf mij en mijn vrouw Paula het vertrouwen dat we het proces aan hen uit handen konden geven. We zijn nog altijd blij dat we Balemans kozen voor de verbouwing van de benedenverdieping van ons huis uit 1911.”

Bekijk deze referentie

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.