Over Balemans

Met liefde voor het vak

Bouwbedrijf Balemans is een middelgroot aannemersbedrijf in Breda. Sterk in de uitvoering en organisatie van verbouwingen, restauraties, renovaties en ambachtelijk timmerwerk.

Aangesloten bij Bouwgarant (zie deze link voor meer interessante verwijzingen). Wij combineren traditioneel vakmanschap met een eigentijdse bedrijfsvoering. We werken met een hecht team van betrokken vakmensen met liefde voor het vak.

Erkend Restauratie Bouwbedrijf (ERB) & aangesloten bij de Vakgroep Restauratie.
Bouwbedrijf Balemans is een gespecialiseerd bouwkundig restauratie bouwbedrijf en gecertificeerd "Erkend Restauratie Bouwbedrijf" (ERB) via de Stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg (ERM). Dit betekent dat Bouwbedrijf Balemans bij restauratieprojecten werkt volgens de richtlijnen van de Stichting ERM ten aanzien van het onderhoud en de restauratie van monumenten. Zoals historisch timmerwerk, historisch metselen, glas in lood panelen en nog veel meer (zie deze link voor een overzicht van de richtlijnen).

Tevens zijn wij lid van de Vakgroep Restauratie. Alle bouwbedrijven die lid zijn van deze branchevereniging voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen en mogen zichzelf met trots "Erkend restauratie bouwbedrijf" (ERB) noemen. Dit verzekert u ervan dat de restauratie van uw woning/ pand wordt toevertrouwd aan en uitgevoerd door een expert.

De Vakgroep Restauratie doet het volgende:

  • kwaliteitsborging van restauratiewerk;
  • kennisoverdracht van vakmanschap;
  • belangenbehartiging van de aangesloten restauratiebouwbedrijven. 


Benieuwd naar ons bedrijf? 
Klik op onderstaande film om een gevoel te krijgen bij ons bedrijf. 

Contactgegevens

Bouwbedrijf Balemans
Hoenderparkweg 14
4838 BK Breda

T 076-5212901
E info@balemans.nl

Kantoortijden: 07.00 - 16.30 uur

Contact opnemen