Medewerkers

Ons team bestaat uit een fijne groep vakmensen. Goed opgeleid en met een flinke dosis ervaring. We vinden het belangrijk dat onze mensen hun werk goed en netjes uitvoeren, daarnaast schenken we veel aandacht aan een goede communicatie met u als klant. 

Twee van onze medewerkers (Ad Jacobs en Ad Oomen) staan in het boekje "55Plus Werkt! dat door Stichting Werk 55Plus is uitgegeven. Lees hier meer over het boekje en de succesverhalen van Ad en Ad.

Social Media.
Op onze Facebook pagina komen regelmatig projecten voorbij waar onze vakmensen op werken. Of kijk eens onderaan de Home page; hier vind je ook onze berichten van Facebook.

Onze vakmannen.
Onze vakmensen vind je ook steeds meer zelf aan het woord. En dat juichen wij alleen maar toe. Over de werken die zij maken en wat zij tegenkomen op de bouw. Benieuwd bijvoorbeeld naar hoe Ad (onze voorman) en Francois (metselaar) het werk bij restaurant Gaudim hebben ervaren? Lees hier hun verhaal.

Erkend leerbedrijf.
Daarnaast is Bouwbedrijf Balemans een erkend leerbedrijf voor mbo-studenten, die we begeleiden en opleiden in de praktijk. Met een betere kans op de arbeidsmarkt. En het helpt ons bouwbedrijven ook. Want er is een nijpend tekort aan vakmannen in de bouw. Door de crisis hebben met name veel jongeren de bouw vermeden en dat merken we nu (lees hierover ook ons nieuwsbericht).

Marc van Hees

Calculator

Jaco Balemans

Directeur/ Eigenaar

Dennis Oomen

Projectbegeleider

Natalie Dekkers

Administratief medewerkster

De voormannen

De voormannen hebben op de bouw de leiding over het bouwproces. Hieronder de voormannen binnen Bouwbedrijf Balemans:

Ad Jacobs, voorman.

- Ad Jacobs -  

Marino Roks, voorman werkplaats.

- Marino Roks - 
Voorman machinale werkplaats 

Marco de Meulder, voorman.

- Marco de Meulder -

Rob van Dartel, voorman.

- Rob van Dartel -

Contactgegevens

Bouwbedrijf Balemans
Hoenderparkweg 14
4838 BK Breda

T 076-5212901
E info@balemans.nl

Kantoortijden: 07.00 - 16.30 uur

Contact opnemen