Dit maken we

We zijn trots op wat we doen en mogen maken voor onze klanten. Daarom laten we onze particuliere projecten en zakelijke projecten graag aan je zien. Hier vind je onze hardlopers. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw uitdaging. Staat jouw project hier binnenkort bij?

Grootschalige verbouwing hoekwoning

Geeren-Noord Breda

Het hoekhuis van deze klanten is eind jaren zestig gebouwd, in de tijd van de betonbouw. Bij woningen uit deze periode zijn we altijd extra alert op de veiligheid van de constructie. Dat was ook bij dit huis het geval. Krista en Dennie klopten bij ons aan voor een grootschalige renovatie, waarbij zij het vele sloopwerk zelf zouden verzorgen. Na een lang en intensief voortraject zijn we er met elkaar uitgekomen. De grootste toegevoegde waarde van onze inzet is dat we de constructieve problemen die we constateerden – zoals het ontbreken van dragende muren - hebben kunnen verhelpen.

Bekijk dit project

Verbouwing woning uit 1980

Bekijk dit project

Maatwerkdeur met glas-in-lood

Bekijk dit project

Snel schakelen met onze opdrachtgevers tijdens hun verbouwing

Bekijk dit project

Robuust van buiten, strak van binnen

Bekijk dit project

Reconstructie Vlaamse Schuur, Landgoed Nuwenhuys

Breda

Enkele jaren geleden restaureerden we Landgoed Nuwenhuys. Het werd naar tevredenheid van onze opdrachtgever Annina van Logtestijn een geslaagde mix van authentieke elementen en modern comfort. Op ditzelfde Landgoed reconstrueren we momenteel een Vlaamse Schuur van 30 meter lang en 11 meter breed. De herbouw benadert de oorspronkelijke opzet van de 19e eeuwse schuur. Onze voorman Marco was al betrokken bij de restauratie van Landgoed Nuwenhuys. Nu werkt hij hard met onder andere leerling-timmerman Wessel aan het halen van de planning zodat de Vlaamse Schuur tijdig klaar is als open werk- en leefruimte voor dagverrijking, als vakantieverblijf en als vergaderruimte.

Bekijk dit project

Voordeuren in originele stijl

Bekijk dit project

Van afzonderlijke ruimtes naar één vloeiend geheel

Bekijk dit project

Plaatsing en-suitedeuren, jaren ’30 woning

Bekijk dit project

Verduurzamen vrijstaande woning uit 1927

Bekijk dit project

Van bergzolder naar mooie (en verduurzaamde) leefruimte

Ulvenhout

Jeroen en Suleika wilden van hun bergzolder een volwaardige bovenverdieping maken, met een fijne kinderslaapkamer en een functionele wasruimte.

Bekijk dit project

Dit zeggen onze klanten

Natuurlijk vertellen we graag over ons werk. Nog leuker is het om te lezen wat onze klanten vinden van onze aanpak. Dit zeggen onze klanten.

En-suitedeuren, precies zoals we bedoelden

Marieke en Philippe wilden via en-suitedeuren de voorkamer van de rest van hun woonkamer kunnen scheiden. ‘Maar wél met behoud van de maximale lichtinval en het bestaande gevoel van ruimte’ vertelt Marieke.

Bekijk deze referentie

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.