Onze werkwijze

Samenwerken aan bouwen

Bij Balemans vinden we het belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent bij uw verbouwing, renovatie of restauratie. Onze gestructureerde en heldere werkwijze geeft u duidelijkheid gedurende het hele traject. En ook voordat u start! Het is belangrijk dat u weet wat u mag verwachten, dat voorkomt later teleurstelling. U treft ons regelmatig voor overleg en we houden u op de hoogte van de voortgang. En uiteraard kunt u ons altijd met uw vragen bellen.

Kennismaking

Wij komen voor een eerste kennismaking bij u langs. We bespreken de wensen, bekijken de mogelijkheden en geven advies. U krijgt een globale inschatting van de totale kosten op basis van onze ervaring. Wilt u verder? Dan maken wij met plezier een duidelijke en gespecificeerde offerte.

Financieel

U wilt weten waar u aan toe bent. Ook financieel. Bij Balemans houden we er niet van om een onrealistisch scherpe offerte te maken en dan achteraf al het extra werk toch nog in rekening te brengen. Wij maken daarom vooraf een gedetailleerde en volledige prijsopgave. Hier zijn ook de kosten van eventuele onderaannemers die we inschakelen, opgenomen. We leggen vast in hoeveel termijnen u gaat betalen en factureren u volgens die afspraak.

Start van de restauratie, bouw, verbouwing of renovatie

We kopen de juiste materialen in, treffen voorbereidingen en maken de uitvoeringsplanning inclusief het werk van de onderaannemers. Soms komen we nog een keer extra langs om maten op te nemen of onderaannemers het werk te laten zien. Bij de wat grotere werken stellen we een deskundig bouwteam samen, afgestemd op de specifieke werkzaamheden. U krijgt van ons de hele planning zwart op wit. Zo weet u wat er gaat gebeuren.

Alles draait om communicatie

U heeft regelmatig contact met onze vaklieden die de klus gaan klaren. Een goede communicatie vinden we erg belangrijk. Iedere week is er een vast contactmoment (werkbespreking of bouwvergadering naar behoefte). We bespreken de voortgang van het project en u kunt al uw vragen stellen. Maar ook tussendoor kunt u uiteraard bij ons terecht.

De oplevering

Het werk is gereed. Het project wordt opgeleverd. Een feestelijk moment! We lopen samen alles na en als u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u die uiteraard kwijt. Als alles naar wens is afgerond ontvangt u de laatste afrekening met hierop de kosten van eventueel meer- en minderwerk.

Service

We leveren vakwerk en kwaliteit. Daar hoort ook een uitstekende service bij. Met vragen, problemen of gebreken kunt u dan ook altijd bij ons aankloppen. Na één maand, maar ook nog na één of zelfs na tien jaar. Als het om iets gaat dat wij hadden kunnen voorkomen, herstellen we kosteloos de schade.

Meer weten? Kijk ook eens bij onze projecten, kijk wat onze klanten van ons vinden of bel of mail ons gerust.

Contactgegevens

Bouwbedrijf Balemans
Hoenderparkweg 14
4838 BK Breda

T 076-5212901
E info@balemans.nl

Kantoortijden: 07.00 - 16.30 uur

Contact opnemen