Snel schakelen met onze opdrachtgevers tijdens hun verbouwing

Breda

Anouk en Martin zochten een aannemer die hen volledig zou kunnen ontzorgen bij de ingrijpende verbouwing van hun droomhuis, een jaren ’30 woning; authentiek maar gedateerd.

Pijlsnel keuzes maken

Wij bieden de snelheid die zij willen. Dat kan alleen omdat zij zelf als opdrachtgevers pijlsnel zijn in het maken van keuzes. Het is fijn schakelen met hen!

Onverwachts snelle start verbouwing

‘De champagne na de woningoverdracht was nog maar net ontkurkt, of wij stonden al binnen om te gaan slopen’ zegt Dennis, die als projectbegeleider bij deze verbouwing is betrokken. ‘We hadden op een ander project tijdwinst geboekt, waardoor we drie weken eerder bij Anouk en Martin konden starten. Eén keer per twee weken hebben we met hen een bouwteamoverleg, maar eigenlijk komen ze dagelijks wel even langs op de bouw (vaak met iets lekkers, zoals een pan erwtensoep in de vorstperiode) om de lopende zaken met Rob te bespreken. Rob is als voorman hun aanspreekpunt.’

Band met de klant

Rob: ‘Bij een groot project als dit, krijg je de kans om een band op te bouwen met de klant. Aan een langdurige verbouwing als dit houd ik daarom meer voldoening over. Dat komt ook omdat we een gezellige werkploeg hebben; samen leveren we een mooi stuk werk op. Naast dat ik meewerk op het project, de leerling-timmermannen begeleid en bij de bouwvergaderingen ben, regel ik alle lopende zaken op de bouw. Dat betekent voortdurend vooruitdenken. Staat tegelen op de planning? Dan spreekt het voor zich dat de materialen er wél op tijd moeten zijn. De deadline staat en de planning is hartstikke strak. Met klanten als Anouk en Martin kan dat. Zij nemen snel beslissingen waardoor het proces doorgaat. Zelfs bij onverwachte omstandigheden, zoals de vorst en sneeuw. Dan denken we bij Balemans in oplossingen. Zo’n bouwproces waarin niets standaard is, is precies de charme van ons werk.’

Tekst: Hennie van de Kar-Vervooren

"Een aannemer die ons compleet ontzorgt"

Voor Anouk en Martin lag hun droomhuis opeens binnen handbereik. Letterlijk, want ze kochten een huis in dezelfde straat als waar ze al woonden maar met meer ruimte en een diepere tuin. Om deze jaren ’30 woning - authentiek maar gedateerd - helemaal naar hun zin te maken, was een ingrijpende verbouwing nodig. ‘We wilden een aannemer die ons daarbij compleet kon ontzorgen, aangezien we zelf nogal druk zijn en bovendien nog geen schilderij kunnen ophangen’ zegt Anouk.   

Bekijk deze referentie

Werkzaamheden

 • Advies over complete renovatie
 • Sloopwerk
 • Coördinatie van alle werkzaamheden, ook van onderaannemers
 • Realiseren nieuwe indeling woning op begane grond, eerste en tweede verdieping
 • Realiseren nieuwe voor- en achterpui garage met dubbele deuren
 • Maken aanbouw
 • Hergebruik bestaande paneeldeuren
 • Maken van nieuwe paneeldeuren in bestaande stijl, in onze eigen werkplaats
 • Glas in lood ramen (laten) plaatsen
 • Plaatsen isolerend glas in bestaande stalen raamkozijnen op eerste en tweede verdieping
 • Volledig nieuw elektra- en loodgieterswerk in de hele woning in samenwerking met Installatiebedrijf Rijsbergen
 • Realiseren extra badkamers op de begane grond en op de tweede verdieping
 • Stukwerk
voor
na
voor
na

Zitkamer: voor & na

voor
na
voor
na

Keuken: voor & na

voor
na
voor
na

Badkamer en master-bedroom: voor & na

voor
na
voor
na

Zolder: voor & na

voor
na
voor
na

Technische ruimte en werkkamer: voor & na

voor
na
voor
na

Entree en verbouw-achterzijde: voor & na

Geleverde diensten

Verbouwing & renovatie

Prettig verbouwen en renoveren
Dat wil ik

Kozijnen & timmerwerk

Ambachtelijk timmerwerk op maat
Dat wil ik

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.