Lekkage maakt renovatie badkamer een must!

Breda

Met Eite en Thea uit de Burgemeester Passtoorsstraat in Breda hebben we al vaak samengewerkt. Ook al komen we ergens nog zo vaak, we moeten ons blijven bewijzen. Hun huis is gebouwd in de periode 1914 – 1917. Vanwege de Eerste Wereldoorlog was er op dat moment schaarste in materialen. Dat kwam de kwaliteit van de gebruikte materialen niet ten goede. Veel basismaterialen in hun huis zijn daarom al eens vervangen.

"Bouwstofzakken om het stof tegen te houden"

Dit keer klopten Eite en Thea bij ons aan om een lekkage in de badkamer op te lossen. Uiteindelijk kozen ze voor een volledige renovatie van hun badkamer. Dat verliep niet vlekkeloos, maar door te blijven overleggen, hebben we het goed samen kunnen oplossen. Ook de kozijnen aan de voorzijde waren aan vernieuwing toeIn onze werkplaats hebben we nieuwe kozijnen op maat gemaakt, die passen in de stijl van het huis. We plaatsten tevens een voorzetwand met isolatie. Dat vergroot het comfort in deze kamers aanzienlijk. En omdat de vloeren op de eerste etage begonnen door te zakken, brachten we versteviging aan en zorgden we voor egalisatie. Zo kunnen Eite en Thea weer jaren vooruit in hun stijlvolle woning. Wederom met dank voor hun vertrouwen! 

Onze vakmannen Davy en Paul werkten samen aan dit project in de Burgemeester Passtoorsstraat. Davy werkt sinds 2008 bij Bouwbedrijf Balemans en blikt terug op dit project

Davy‘Zelf houd ik ervan om precies en in een nette omgeving te werken. Even opruimen aan het einde van de dag vind ik een kleine moeite. Dan begin je de volgende dag weer met een schone lei. Bij Eite en Thea was dat nog eens extra belangrijk omdat zij tijdens de verbouwing in hun huis bleven wonen. Voordat we begonnen, dekten we de rest van de woning goed af met extra bouwstofzakken die het stof goed konden tegenhouden. We hebben aan alles gemerkt dat Eite en Thea waardeerden dat we de verbouwing zo prettig mogelijk voor hen wilden laten verlopen. Hoe we dat merkten? Aan de dagelijks goed gevulde koektrommel bijvoorbeeld. Die aten Paul en ik steevast elke dag leeg.

Film - Machinale werkplaats

Het werk in onze machinale werkplaats is meer dynamisch dan je wellicht zou denken. De vakmannen verzorgen op maat werk. 

Meer weten over kozijnen & timmerwerk

"Verbouwen doe je samen"

Bekijk deze referentie

Werkzaamheden

 • Verstevigen en egaliseren vloeren eerste etage
 • Renovatie badkamer
 • Tegelwerk badkamer
 • Vervangen houten kozijnen aan de voorzijde
 • Plaatsen voorzetwand met isolatie
 • Plaatsen inbouwkast kleding
 • Vernieuwen elektrawerk
 • Vervangen dakbedekking
 • Regie over plaatsen zonnepanelen
 • Plaatsen keukenblok met verstevigingswand in atelier
 • Plaatsen afzuigsysteem in atelier

Geleverde diensten

Verbouwing & renovatie

Prettig verbouwen en renoveren
Dat wil ik

Kozijnen & timmerwerk

Ambachtelijk timmerwerk op maat
Dat wil ik

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.