Verbouwing en verduurzaming vrijstaande woning

Princenhage, Breda

Albert en Anita wilden graag de verantwoordelijkheid voor de verbouwing van de benedenverdieping van hun woning bij één partij leggen. Wij kregen hun vertrouwen om hun huis te verduurzamen en te verbouwen.

Coördinatie verbouwing bij één partij

Volgens de bouwtekeningen zou er onder de gehele begane grond een kruipruimte aanwezig zijn, wat de aanleg van vloerverwarming zou vergemakkelijken. Gaandeweg het proces bleek de vloer echter op verschillende manieren te zijn opgebouwd. Natuurlijk was dat een tegenvaller, maar Anita en Albert schakelden snel naar een andere oplossing die we aandroegen. Daarbij is de oude ondervloer volledig verwijderd en vervangen door een nieuwe isolerende ondergrond.

Wijziging in planning en begroting

Pieter was vanuit kantoor het aanspreekpunt voor Albert en Anita. Pieter: ‘Ik was al in het voortraject betrokken. Over mijn rol zei ik vooraf tegen hen: ‘als je mij aan de lijn krijgt, gaat het over geld of planning’. Albert en Anita wisten zodoende precies hoe laat het was toen ik hen op mijn vrije dinsdag belde over onze bevindingen met de ondervloer. Zij waren het er snel over eens dat ze geen halve oplossing wilden. Dat betekende dat we de hele ondervloer opnieuw hebben opgebouwd. Dat kostte meer tijd en geld. Bij het brengen van een minder leuke boodschap, is het extra fijn als je elkaar al aan het begin van het traject persoonlijk hebt ontmoet.’

Fotografie: Ron Huizer

Tekst: Hennie van de Kar-Vervooren

“Vertrouwen op de kennis van de aannemer”

Toen Anita en Albert eenmaal hadden besloten om te gaan verbouwen, was het voor hen vanzelfsprekend dat ze kozen voor Bouwbedrijf Balemans.

Bekijk deze referentie

Werkzaamheden

  • Coördineren werkzaamheden
  • Aanpassingen leiding- en elektrawerk voor o.a. nieuwe keuken
  • Isoleren spouwmuur
  • Aanleggen isolerende ondergrond voor vloerverwarming
  • Plaatsen vloerverwarming
  • Vervangen van kozijnen door kunststof kozijnen
  • Schilderwerk
voor
na
voor
na

Vloer en Keuken

voor
na
voor
na

Buitenmuur en keuken

Geleverde diensten

Verbouwing & renovatie

Prettig verbouwen en renoveren
Dat wil ik

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.