Projectontwikkelaar en bewoner appartementencomplex 'Bakkerszoon'

Projectontwikkelaar en bewoner appartementencomplex 'Bakkerszoon'

Referentie projectontwikkelaar Pakhuys Vastgoed 

Als projectontwikkelaar is het heel fijn samenwerken met Bouwbedrijf Balemans. In de voorontwikkeling van dit project maakten ze al deel uit van het bouwteam. Ze dachten met ons mee, bewaakten de kwaliteit en hielden de bouwkosten in de gaten. Mede daardoor is het een haalbaar project gebleven. Het hele bouwproces verliep uitstekend. Het complex bestaat uit vijf appartementen en één commerciële ruimte op de begane grond. Balemans nam ook de kopersbegeleiding op zich. Zij legden rechtstreeks contact met de kopers over het meer- en minderwerk in de woningen. Ook organiseerden zij een aantal kopersbijeenkomsten waar de voortgang van de bouw besproken werd. Balemans heeft voor alle partijen een hele prettige en duidelijke werkwijze.

Bakkerszoon - voorzijde - Breda

Bakkerszoon - achterzijde - Breda

"Het bleef een haalbaar project"

Referentie bewoner 

Mijn appartement werd eerder opgeleverd dan verwacht. Dat hoor je niet zo vaak; het zegt wel wat over de manier waarop Bouwbedrijf Balemans werkt. Ik volgde de bouw van het begin tot het eind. Ging meestal iedere week wel even kijken. Als ik een vraag had over de bouw, kreeg ik altijd snel een duidelijk antwoord. Mijn appartement is keurig opgeleverd, helemaal instapklaar. Ik hoefde alleen nog een vloer te leggen. De muren waren strak afgewerkt en er zitten mooie houten deuren in de woning. Alles klopt. Ik koos zelf de keuken, het sanitair en de tegels uit. Best spannend om te zien hoe het in mijn woning zou staan. Maar ik ben erg tevreden. Het appartementencomplex staat in een karakteristieke straat met voornamelijk oude panden. En al is dit nieuwbouw, het past heel goed in het geheel. Echt smaakvol. Ik woon hier heerlijk.

Bakkerszoon - Breda

Bakkerszoon - Breda

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.