De heer en mevrouw Fillion

"Balemans hielp ons heel goed met het regelwerk voor ons monument"

De heer en mevrouw Fillion

Deze monumentale Vlaamse schuur was oud en vervallen. Het zag er allemaal nogal triest uit. Daar wilden we wat aan doen. Met onder andere subsidie van de gemeente en de provincie is de schuur door Bouwbedrijf Balemans gerestaureerd. Deze schuur staat op de monumentenlijst, dus we moesten aan heel wat voorwaarden voldoen. Balemans heeft ons heel goed geholpen, ook met het regelwerk. Heel veel onderdelen moesten vernieuwd worden. Alles is in de originele stijl nagemaakt, want we mochten uiteraard niets aan de schuur veranderen. Toen het gereed was, hebben we een feestje voor alle betrokkenen georganiseerd. De schuur kan nu zeker weer 500 jaar mee!

Onze timmerman Rob aan het werk in de Vlaamse schuur. Wil je lezen waarom juist dit project hem is bijgebleven in de 29 jaar dat hij voor Balemans werkt? Lees gerust zijn top 3 inzake het 45-jarig bestaan van Bouwbedrijf Balemans. 

Vakman Rob aan het woord

Restauratie monumentale Vlaamse schuur

Roosendaal
Bekijk dit project

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.