Yvonne en Diederik Zandee

"Een bedrijf met een ziel"

Yvonne en Diederik Zandee

Dit is voor ons al sinds 1997 de ideale plek om te wonen en te werken. Het woonhuis is een rijksmonument en is in 1885 gebouwd. Vanaf het begin af aan wilden we bij verbouwingen de oude look van het pand behouden. Ook toen we in de laatste bouwfase waren aanbeland: het vervangen van de ramen en kozijnen. Er zat op dat moment nog enkelglas in. Dat kon behoorlijk tochten in de winter. Toen het hout slechter werd, hebben we diverse aannemers uitgenodigd. Bij Marino Roks van Bouwbedrijf Balemans merkten we meteen dat hij verstand van zaken heeft. Hij gaf goed advies en liet merken dat hij ons begreep. Onze wensen die we met hem bespraken, werden goed vertaald naar een duidelijke offerte. We gaven snel ons akkoord, vooral omdat we het gevoel hadden dat onze vraag bij Bouwbedrijf Balemans in goede handen was. Het is een bedrijf met een ziel!  

Vanaf dag één is op een fantastische manier met ons gecommuniceerd over het project, zowel door Marino als door de jongens die het uitvoerden. Toen er wat fout ging met het transport van een van de ramen - en dat kan gebeuren, dat weten wij als ondernemers ook - loste Balemans het meteen op. De jongens werkten keurig netjes en plaatsten na afloop van hun werk de luiken weer terug. Ze verdienen een dikke tien! De ramen zien er door het monumentenglas en de kettinkjes aan de binnenkant weer net zo uit als vroeger. Je schuift ze in een beweging makkelijk omhoog. 

Ook is in het opkamertje één van de ramen vervangen. Oorspronkelijk hoort daar een schuifraam in te zitten, maar dit is niet praktisch. Bouwbedrijf Balemans heeft op ons verzoek er toch weer een valraam gemaakt. De service, het vakmanschap en vooral de communicatie zijn het kleine beetje meer dat je betaalt zó waard. Ieder ander met een monumentaal pand die de wens heeft om de authentieke stijl te behouden, willen we Bouwbedrijf Balemans dan ook van harte aanbevelen. Wij zijn blij met hun goede werk en het nakomen van alle afspraken. Aangezien we zo tevreden zijn over het hele verloop, hebben we inmiddels nog een keer gebruikgemaakt van hun diensten, maar dan voor ons bedrijf de Zanderik.

Yvonne en Diederik Zandee, Seminarieweg 30 Bavel

Monumentenglas geeft de uitstraling van vroeger

Bavel
Bekijk dit project

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.