Facebook wall
Een tijd terug is onze vakman Paul Akkermans bezig geweest aan een mooi project. Paul heeft het klokkenstoeltje vervangen zoals je kunt zien op de foto's.
Toen JVK Daken het lood verwijdert had bleek de onder-constructie serieus rot te zijn. Paul heeft de rotten onder constructie verwijdert en een nieuwe ondergrond gecreëerd dit zodat JVK Daken zijn lood weer netjes kan aanbrengen.
Een tijd terug is onze vakman Paul Akkermans bezig geweest aan een mooi project. Paul heeft het klokkenstoeltje vervangen zoals je kunt zien op de foto's.
Toen JVK Daken
...
Lees meer
25 Vind ik leuk(s)  |  2 Reacties
Hoe ervaart Ad, onze vakman, zijn werk in de (machinale) werkplaats van Bouwbedrijf Balemans? Op de foto zie je links Marino, de collega van Ad.

Ze zijn zoekende naar een derde vakman om mee samen te werken in de werkplaats. Ben jij dat? Steek jij je handen graag uit de mouwen, ben je uit het juiste hout gesneden en sta jij je mannetje/ vrouwtje in een dynamische omgeving? Neem dan gerust contact met ons op!

Lees hier het artikel inclusief verwijzing naar de vacature. https://buff.ly/2LYmmmG
Hoe ervaart Ad, onze vakman, zijn werk in de (machinale) werkplaats van Bouwbedrijf Balemans? Op de foto zie je links Marino, de collega van Ad.

Ze zijn zoekende naar ee...
Lees meer
11 Vind ik leuk(s)  |  1 Reacties
Na het voorbereiden van de Europees eiken spanten en gordingen was het nu tijd om het te plaatsen.
27 Vind ik leuk(s)  |  1 Reacties
Vorige week waren onze vakmannen Rob en Marco bij de Game on regio op de schaatsbaan van Breda. Hier kwamen een aantal middelbare scholen om hun leerlingen kennis te laten maken met verschillende bedrijven in verschillende branches. Wij zagen veel enthousiasten leerlingen en hopen deze over enkelen jaren tegen te komen in de bouwbranche!
Vorige week waren onze vakmannen Rob en Marco bij de Game on regio op de schaatsbaan van Breda. Hier kwamen een aantal middelbare scholen om hun leerlingen kennis te late...
Lees meer
16 Vind ik leuk(s)
De "Dag van de bouw" vindt weer plaats op zaterdag 15 juni. Helaas geen deelnemende bouwprojecten uit Breda, wel 18 uit Noord-Brabant. Misschien zit er een mooi project tussen dat je wil gaan bekijken?
3 Vind ik leuk(s)
Zojuist kregen we te horen dat vanmiddag de eerste film van Balemans naar ons wordt gestuurd. #spannend We hadden al wat foto's van de beelden gekregen en die waren echt super mooi! Voor ons & jullie nog even geduld. Ondertussen genieten we nog even van de plaatjes. Op de foto's te zien: Aaron, Ad, Ricardo & Francois. #vakmanschap #film #trots
https://buff.ly/30FzBw8
Zojuist kregen we te horen dat vanmiddag de eerste film van Balemans naar ons wordt gestuurd. #spannend We hadden al wat foto's van de beelden gekregen en die waren echt s...
Lees meer
29 Vind ik leuk(s)  |  8 Reacties
Eigenaar van een gemeentelijk monument? Dan is bekend dat de regels omtrent het verlenen van subsidie, voor onderhoud o.a., per gemeente kunnen verschillen. In zijn nieuwe blog vertelt Jaco hierover en vertelt ook welke regelingen bij welke gemeente horen. Denk aan Bergen op Zoom, Etten-Leur, Roosendaal, Dordrecht, Tilburg, Breda en Moerdijk.

Heb je vragen hierover? Bel of mail ons gerust (076-5212901 / info@balemans.nl)! https://buff.ly/2JT9iwe
Eigenaar van een gemeentelijk monument? Dan is bekend dat de regels omtrent het verlenen van subsidie, voor onderhoud o.a., per gemeente kunnen verschillen. In zijn nieuw...
Lees meer
6 Vind ik leuk(s)
Vorige week kon je lezen over de restauratie aan een monumentaal pand. Met onze werkplaats in de hoofdrol. Want zij maakten en plaatsten de nieuw gemaakte kozijnen. Wil je weten hoe de opdrachtgevers dit "project" hebben beleefd? Check out onze website! https://buff.ly/2VYllz2
Vorige week kon je lezen over de restauratie aan een monumentaal pand. Met onze werkplaats in de hoofdrol. Want zij maakten en plaatsten de nieuw gemaakte kozijnen. Wil j...
Lees meer
7 Vind ik leuk(s)
Hoe ervaart Marino, onze vakman, de voorman, zijn werk in de werkplaats van Balemans? Op de foto zie je op de achtergrond Ad, de collega van Marino.

Ze zijn nog op zoek naar een derde vakman om mee samen te werken in de werkplaats. Ben jij dat? Steek jij je handen graag uit de mouwen, ben je uit het juiste hout gesneden en sta jij je mannetje/ vrouwtje in een dynamische omgeving? Neem dan gerust contact met ons op! https://buff.ly/2W9iBPf
Hoe ervaart Marino, onze vakman, de voorman, zijn werk in de werkplaats van Balemans? Op de foto zie je op de achtergrond Ad, de collega van Marino.

Ze zijn nog op zoek...
Lees meer
25 Vind ik leuk(s)  |  4 Reacties
Een nieuw project op onze website uitgelicht. Met de werkplaats in de hoofdrol dit keer. Een monumentaal pand dat nieuwe ramen en kozijnen nodig heeft. Marino ging op pad. Lees hier het verhaal van dit bijzondere pand.
https://buff.ly/30fJ2SG
11 Vind ik leuk(s)
De vorderingen van ons project te Breda.
*balklaag met underlayment beplating erop
*buitengevel opgemetseld van de kelder en de kozijnen geplaatst.
*Europees eiken spanten aan het maken.
*oude kozijn vervangen door nieuwe kozijnen.
Tevens is de installateur bezig met monteren van de nieuwe elektra voorzieningen
De vorderingen van ons project te Breda.
*balklaag met underlayment beplating erop
*buitengevel opgemetseld van de kelder en de kozijnen geplaatst.
*Europees eiken spante...
Lees meer
22 Vind ik leuk(s)
Op 14, 15 en 16 mei (dat is vanaf morgen dus) vindt de MONUMENTenbeurs plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. De beurs richt zich op donderdag 15 mei speciaal op eigenaren met interessante lezingen en workshops. Zie ook het programma https://buff.ly/2WGvxZS

Kijk op de website van de beurs voor meer informatie. En misschien krijg je wel een gratis toegangsbewijs (zie de homepagina voor meer informatie).
Op 14, 15 en 16 mei (dat is vanaf morgen dus) vindt de MONUMENTenbeurs plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. De beurs richt zich op donderdag 15 mei speciaal...
Lees meer
3 Vind ik leuk(s)
De groene aanslag op de dakpannen zijn algen die veel voeding in de lucht vinden. En daardoor goed groeien. Natuurlijk kun je het dak opgaan om met een hogedrukspuit de algen te verwijderen. Maar dat raden wij niet aan!

Ten eerste is het onveilig, zorg dat je goed gezekerd bent. En ten tweede kan het voor meer schade aan het dak zorgen. Bijvoorbeeld kwetsbare dakpannen die breken met waterschade tot gevolg.

Lees in de tip onze oplossing!
De groene aanslag op de dakpannen zijn algen die veel voeding in de lucht vinden. En daardoor goed groeien. Natuurlijk kun je het dak opgaan om met een hogedruk...
Lees meer
4 Vind ik leuk(s)
“Betrokken als aannemer -naast ontwikkelaar- om het historische hoofdgebouw om te vormen tot ruime, mooie woningen met gevoel voor de historie van het terrein en het pand. ” Lees hier de blog van Jaco Balemans over het Kazernekwartier.
18 Vind ik leuk(s)  |  1 Reacties
En de laatste drie vakmannen. Onze timmerlieden Ricardo, Aaron en Marco in beeld.

#filmdag #liefdevoortvak #zelfsdezonwaser
VandePunt Filmproducties
26 Vind ik leuk(s)
Op naar de volgende vakman. François onze metselaar mag zijn vakwerk laten zien.

#filmdag #metselen #vakmanschap
VandePunt Filmproducties
35 Vind ik leuk(s)
Met liefde voor het vak. Passie. Samenwerken aan bouwen. Trots! Thema's voor de filmpjes van Balemans. En we zijn gestart!

Met op deze foto onze vakmannen Marino en Ad van de werkplaats "in action". Samen met VandePunt Filmproducties.

#gaatgoed #netfilmsterren
Met liefde voor het vak. Passie. Samenwerken aan bouwen. Trots! Thema's voor de filmpjes van Balemans. En we zijn gestart!

Met op deze foto onze vakmannen Marino en Ad v

...
Lees meer
24 Vind ik leuk(s)  |  3 Reacties
Onze vakmannen Davy en Paul zijn een goed koppel. Aldus deze enthousiaste opdrachtgever. Verbouwen is immers een proces wat je samen doet! https://buff.ly/2Usl7QO
8 Vind ik leuk(s)
Bouwbedrijf Balemans is op vrijdag 19 april & maandag 22 april gesloten. Voor spoedgevallen bij onze klanten zijn wij -uiteraard- bereikbaar. https://buff.ly/2T13hiD

Fijne paasdagen!
6 Vind ik leuk(s)
Onze collega Rob van Dartel inspecteert houtrot van goten aan een Rijksmonumentale woning gelegen op een landgoed te Zundert. Slechte delen worden vernieuwd in een daarvoor passend houtsoort. Het zink wordt vernieuwd waarna de schilder alles weer netjes kan afwerken.
Onze collega Rob van Dartel inspecteert houtrot van goten aan een Rijksmonumentale woning gelegen op een landgoed te Zundert. Slechte delen worden vernieuwd in een daarvo...
Lees meer
26 Vind ik leuk(s)  |  1 Reacties
Wat een gezelligheid afgelopen zaterdag. Eindelijk was het dan zo ver: het Balemans uitje. Na de lunch in het heksenwiel vond de eerste activiteit plaats, volle gas over de kartbaan. Echter was na het karten het racen nog niet voorbij want toen we naar buiten liepen stond er voor iedereen een step klaar.
Wat een gezelligheid afgelopen zaterdag. Eindelijk was het dan zo ver: het Balemans uitje. Na de lunch in het heksenwiel vond de eerste activiteit plaats, volle gas over ...
Lees meer
33 Vind ik leuk(s)  |  5 Reacties
Hoe een lekkage kan leiden tot een renovatie van de badkamer. Een nieuw project op onze website. Met het verhaal van de vakman erbij! https://buff.ly/2UK2vL9
4 Vind ik leuk(s)
Gaat Balemans je nu ook al vertellen wanneer je moet gaan ramen zemen? Nee, maar als je het toch gaat doen, dan hebben we een goede tip voor je!
6 Vind ik leuk(s)  |  1 Reacties
We zijn volop bezig met het metselen van de binnen en buitengevels tevens word er een steiger gezet voor het demonteren van de kap.
15 Vind ik leuk(s)
Morgen wordt onze Marco 50 !!
34 Vind ik leuk(s)  |  9 Reacties
De stormschade is weer hersteld bij voetbalvereniging VV Baronie met behulp van Peter Van den Berk en onze vakman in de (machinale) werkplaats: Ad Embregts.
10 Vind ik leuk(s)  |  1 Reacties
Vandaag het herstel van de stormschade bij voetbalvereniging VV Baronie Breda
13 Vind ik leuk(s)
Wil je voortaan ook de nieuwsbrief ontvangen van de Vakgroep Restauratie? Meld je dan via onderstaande link aan en lees als eerste zelf de berichten.
2 Vind ik leuk(s)  |  1 Reacties
Toen ik vanmorgen deze sleutel in mijn handen kreeg en erbij werd verteld dat hij mij toegang zou geven tot het pand waar ik naartoe moest, dacht ik even EEN APRIL!!
18 Vind ik leuk(s)  |  1 Reacties
Wil je een gratis toegangskaart voor de vakbeurs Monument? Lees dan bijgevoegd bericht van de Vakgroep Restauratie!
4 Vind ik leuk(s)
Loading...
Load more

Contactgegevens

Bouwbedrijf Balemans
Hoenderparkweg 14
4838 BK Breda

T 076-5212901
E info@balemans.nl

Kantoortijden: 07.00 - 16.30 uur

Contact opnemen