Bouwbedrijf Balemans viert 45-jarig bestaan

 03/09/2019

 Jaco

In augustus 2019 bestaat Bouwbedrijf Balemans 45 jaar. Het bedrijf zit nog altijd op de unieke plek waar het in 1974 startte, namelijk aan de Hoenderparkweg in Breda. In al die jaren zijn het vakmanschap en de liefde voor het vak ongewijzigd. Daarom viert Balemans dit jubileum op een bijzondere manier met de medewerkers.

45-jarig bestaan

Er zijn maar weinig bedrijven die hun 45-jarig jubileum vieren. Meestal gaat het om hun 25-jarig of 50-jarig bestaan. Jaco Balemans, directeur, vertelt waarom Balemans ervoor kiest juist dit jubileum wel te vieren. “Mijn vader richtte dit aannemingsbedrijf in 1974 op. In het jaar van ons 25-jarig jubileum in 1999 overleed hij, veel te jong. We vierden ons jubileum toen wel, maar het voelde nooit als feest. In 2019 hebben we drie jubilarissen die precies 25 jaar bij Balemans werken. Een mooie en logische aanleiding om er nu wel echt een feest voor de medewerkers van te maken.”

Jaco heeft een blog geschreven over het jubileum. 

Nostalgische tour langs topprojecten

In de afgelopen weken vroegen we aan diverse vakmannen, die al lang bij de zaak werken, naar hun top 3 projecten. Ofwel de projecten die hen het meest zijn bijgebleven. Een deel van de locaties die zij noemden, speelden een hoofdrol in de tour die het Balemansteam op vrijdag 23 augustus heeft gemaakt. Op deze dag stapten de medewerkers in de Jan Plezier van Stalhouderij Joosen om een nostalgische tour langs bijzondere Balemanslocaties af te leggen.

Liefde voor het vak in beeld

We hebben het 45-jarig bestaan ook aangegrepen om de bedrijfsentree en de machinale werkplaats te updaten met afbeeldingen van de vakmannen en hun werk. Deze foto’s zijn tevens te zien op de volledig vernieuwde website www.balemans.nl en in de recent gemaakte bedrijfsfilms:


Met onze bedrijfsfilms, de nieuwe website en de aanpassingen in de werkplaats brengen we de liefde voor het vak in beeld. De passie spat eraf; het resultaat is machtig mooi!

Meer nieuws laden

Nieuws

De tip van Balemans: herstellen met oorspronkelijke materialen

Lees dit bericht
Nieuws

De bouw bouwt door!

Lees dit bericht
Nieuws

De tip van Balemans: wat zijn rijksmonumenten?

Lees dit bericht

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.