Ad, vakman werkplaats: Op de werkplaats leer je van elkaar

 21/05/2019

 Ad

Vijfenveertig jaar ervaring met (machinaal) timmerwerk heb ik op zak. Een klein deel van die ervaring heb ik opgebouwd bij Balemans.

Error: Page unknown - Reference: 5790

Notice:Undefined index: iDefaultPage
Notice:Undefined index: pPage

In 2017 kwam ik hier werken na een faillissement van het bedrijf waar ik voorheen in dienst was. Samen met Marino Roks beman ik de machinale timmerwerkplaats. We hebben aan een half woord genoeg. Mijn reddende engel noemt Marino mij wel eens. Dat is omdat Marino het voor mijn komst grotendeels alleen rooide in de werkplaats. Feit is dat we elkaar goed aanvoelen. Maakt hij een ruwe schets, dan snap ik wat de bedoeling is. We noemen het de machinale timmerwerkplaats, maar vergis je niet, een groot deel van ons werk is handmatig. Het authentieke bankwerk. De machinale houtbewerking maakt maar zo'n 40% van de werkzaamheden uit. Bovendien werken we ook regelmatig op locatie. We meten bijvoorbeeld zelf de kozijnen in, maken ze vervolgens op maat in de werkplaats en plaatsen ze vervolgens ook. Zo ben je vanuit de werkplaats van begin tot eind bij een project betrokken.

Wil je ook in de bouw werken?

Een kijkje nemen achter de schermen in de werkplaats? Dat kan! Kijk maar eens hier... Met Ad en Marino in de hoofdrol.

Meer nieuws laden

Nieuws

De tip van Balemans: genieten van historisch erfgoed in het buitenland

Lees dit bericht
Nieuws

Het vergelijken van offertes van meerdere aannemers: appels met peren vergelijken?

Lees dit bericht
Nieuws

De tip van Balemans: alternatieve materialen in de stikstof discussie

Lees dit bericht

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.