Nieuws

Ad Embregts, vakman werkplaats: Op de werkplaats leer je van elkaar.

Vijfenveertig jaar ervaring met (machinaal) timmerwerk heb ik op zak. Een klein deel van die ervaring heb ik opgebouwd bij Balemans. In 2017 kwam ik hier werken na een faillissement van het bedrijf waar ik voorheen in dienst was. 

Samen met Marino Roks beman ik de machinale timmerwerkplaats. We hebben aan een half woord genoeg. ‘Mijn reddende engel’ noemt Marino mij wel eens. Dat is omdat Marino het voor mijn komst grotendeels alleen rooide in de werkplaats. Feit is dat we elkaar goed aanvoelen. Maakt hij een ruwe schets, dan snap ik wat de bedoeling is. 

We noemen het de machinale timmerwerkplaats, maar vergis je niet, een groot deel van ons werk is handmatig. Het authentieke bankwerk. De machinale houtbewerking maakt maar zo’n 40% van de werkzaamheden uit. Bovendien werken we ook regelmatig op locatie. We meten bijvoorbeeld zelf de kozijnen in, maken ze vervolgens op maat in de werkplaats en plaatsen ze vervolgens ook. Zo ben je vanuit de werkplaats van begin tot eind bij een project betrokken.

Vacature
Wil jij ons team in de werkplaats versterken? Maak jij je handen graag vies want je werkt graag met je handen? Bekijk dan eens onze vacature op de website. Bel of bezoek ons als je het wat lijkt. We leiden je graag rond.

Ad en Marino van de werkplaats op een bouwproject; plaatsen van kozijnen

Marino (links) en Ad (rechts); onze vakmannen van de werkplaats.

terug naar vorige pagina

Contactgegevens

Bouwbedrijf Balemans
Hoenderparkweg 14
4838 BK Breda

T 076-5212901
E info@balemans.nl

Kantoortijden: 07.00 - 16.30 uur

Contact opnemen