Dronebeelden van snoepfabriekje naar appartementen

Onze fotograaf heeft goed vastgelegd hoe groot de uitdaging was om midden in de wijk Zandberg een grootschalig project aan te pakken.

Het Snoepfabriekje is klaar voor bewoning!

Negen maanden. Zo kort maar duurde de hele verbouwing van het Snoepfabriekje aan de Zandbergweg 97 in Breda. De afgelopen maanden hebben we je met updates op de hoogte gehouden van de vorderingen: van de sloop achter de bestaande karakteristieke gevel tot de laatste afwerking.

In deze laatste update laten we je via een dronevlucht, vastgelegd door fotograaf Ron Huizer, binnenkijken in deze stadsappartementen. Dat kan nog nèt, voordat de stadsappartementen vanaf half december 2021 worden verhuurd en bewoond.

Zandberg-West heeft er een parel bij nu het Snoepfabriekje klaar is voor bewoning.

Met liefde voor het vak

Dank aan onze vaklieden die ook dit project met passie hebben gemaakt. Met liefde voor het vak!

En natuurlijk dank aan onze samenwerkingspartners:

Wijnveen Aluminiumbouw, Element, Kooy Project Nederland, Trappenfabriek Vermeulen, Jef de Meyer, Installatiebedrijf Rijsbergen, MeBo-Stuc, NJ Schellekens, Nuva keukens, Jac Voetman Tegelwerken en Hoveniersbedrijf Ad Verboven.

Compliment voor buren Zandbergweg

Tot slot een compliment voor de buren op de Zandbergweg. De verbouwing zorgde voor meer verkeersbewegingen in de straat en meer geluid dan gebruikelijk. We hebben ons best gedaan om hen zo goed mogelijk te informeren, maar een compliment voor hun geduld en begrip is zeker op zijn plaats.

Meer nieuws laden

Nieuws

Op zoek naar jou!

Lees dit bericht
Nieuws

Filmpje van project waar we super trots op zijn

Lees dit bericht
Nieuws

Bouwbedrijf Balemans viert 45-jarig bestaan

Lees dit bericht

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.