De tip van Balemans: Voorkom diefstal op de bouwplaats

Balemans Bouwbedrijf is specialist in bestaande bouw. Wij zijn verbouwers. Wij zijn doorbouwers. In meer dan de helft van de gevallen zijn we aan het werk terwijl de opdrachtgevers tegelijkertijd ook thuis wonen. Dat heeft impact op het bouwproces: tijdens en na het werk. Lees hier onze tip om diefstal te voorkomen.

Onze tip voor jullie

Balemans Bouwbedrijf is specialist in bestaande bouw. Wij zijn verbouwers. Wij zijn doorbouwers. In meer dan de helft van de gevallen zijn we aan het werk terwijl de opdrachtgevers er wonen of werken. Alles is tijdens een verbouwing anders. Dit geldt voor zowel de vakmannen als de bewoners/ de opdrachtgever. De normale vaste structuren wijken af want er zijn mensen in huis aan het werk. Onze vakmannen staan meestal tussen 07.00 en 07.30 uur op de stoep om aan de slag te gaan en gaan pas rond 16.00 uur terug richting onze werkplaats in Effen. 

We zien helaas dat zo af en toe materialen en produkten, zoals ketels, worden gestolen. Dat is natuurlijk eeuwig zonde. Gelukkig valt dat reuze mee aangezien wij ervaringsdeskundig zijn in handelen ter voorkoming. 

In dit artikel van Interpolis worden tips gegeven om diefstal te voorkomen. Voordat de bouw begint en tijdens de bouw. Daarnaast, wellicht een open deur, maar zorg dat je de boel niet open laat en laat geen waardevolle dingen in het zicht achter! Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Neem contact op

Meer nieuws laden

Nieuws

Ad, vakman werkplaats: Op de werkplaats leer je van elkaar

Lees dit bericht
Nieuws

Restauratie door Bouwbedrijf Balemans

Lees dit bericht
Nieuws

Bouwbedrijf Balemans in Breda Business & Lifestyle: Focus op bestaande bouw!

Lees dit bericht

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.