Eite Wolfis en Thea Venderbosch

"Verbouwen doe je samen"

Eite Wolfis en Thea Venderbosch

We werken al sinds begin jaren negentig met Bouwbedrijf Balemans samen. De eerste ontmoeting met Piet Balemans, de vader van Jaco Balemansvergeten we niet gauw. Via onze adviseur Maarten Raaijmakers kwamen we bij hem terecht. Na een terloopse opmerking ons huis te laten pleisteren, zei Piet Balemans toen: ‘Als jullie dát willen, dan ben ík weg!’ Hij vond het niet passen bij hoe de architect het oorspronkelijk had bedoeld. Dat zegt iets over de integriteit waarmee Balemans wil werken; toen en nu. Daarom kiezen we bij elke kleine of grote verbouwing – zowel de noodzakelijke als de meer esthetische - toch steeds voor hen. We hebben vertrouwen in hun degelijkheid en in de samenwerking, want verbouwen doe je samen.

Tijdens de verbouwing wilden we de rust in huis behouden. Door de keuze voor het koppel vakmannen Davy Taks en Paul Akkermans - heeft Balemans rekening gehouden met onze voorkeur. Davy is een alleskunner. Hij behoudt de rust en het overzicht; een gildeman! De humor en verhalen van Paul waren om van te smullen. Zij vormden een goed koppel in ons project, in combinatie met de projectbegeleiding door Dennis Oomen. Hadden we een vraag, dan was het één appje naar hem en we kregen antwoord. Helaas trad bij de verbouwing van de badkamer de wet van Murphy in werking. Van het bestellen tot het plaatsen; daar ging het een en ander mis. Behalve bij de tegelzetter. Die leverde werk van wereldklasse. We zijn blij dat de volledige verbouwing bij één partij lag. Als je gaat shoppen, dan krijg je frictie. Met één partij weet je wie het voor je oplost. Bij Balemans vonden we een luisterend oor en de bereidheid om het op te lossen. Het heeft geleid tot een resultaat waar we trots op zijn. We hebben het gevoel dat alles weer degelijk is. Daar zijn we heel blij mee. Al onze wensen zijn vervuld; het is weer fijn leefbaar! 

Eite Wolfis en Thea Venderbosch, Burgemeester Passtoorsstraat, Breda

Lekkage maakt renovatie badkamer een must!

Breda
Bekijk dit project

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.