Wij denken met je mee

Advies

Stel, je hebt een pand op het oog. Je ziet van allerlei mogelijkheden, maar hebt ook veel vragen. Hoe fijn is het dan als een objectieve vakman met je mee kijkt en de verschillende opties met je doorneemt. Wat kun je met het pand? Hoe kun je het, het beste aanpakken? Wat zijn de verbouwingsmogelijkheden en de kosten daarvan? Maak gebruik van onze expertise om weloverwogen een besluit te nemen. Maak een afspraak met ons en wij denken met je mee.

Jouw sparringpartner bij verbouw

Zie ons als je sparringpartner. Iemand die de juiste vragen stelt, adviseert en meedenkt over mogelijkheden en oplossingen. Iemand die het hoofd koel houdt en met een professionele, objectieve bril naar de bouwkundige staat kijkt. Waar nodig brengen we je in contact met een bouwkundig taxateur of met andere bouwspecialisten.

Van planning tot opleveren van werk

Balemans heeft recent een drietal filmpjes gedraaid die mooi de liefde voor het vak weergeven. In 2017 is al eerder een bedrijfsfilm gemaakt waarin het proces van bouwen, in samenwerking met de klant, is uiteengelegd. Bekijk hier gerust de film om een gevoel bij ons bouwbedrijf te krijgen.

Onze manier van werken

Jouw project, onze zorg

Al ruim 45 jaar verzorgt Balemans op maat timmerwerk uit onze eigen werkplaats. Zo hebben wij al diverse deuren, kozijnen, trapleuningen en lambrisering op maat gemaakt. Laat je inspireren.

Bouw en bouwbegeleiding restaurant Gaudim in Breda

Breda
Bekijk dit project

Verbouwing van een (voormalige) paardenstal

Bekijk dit project

Bouwkundig herstel brandschade historische woonboerderij

Bekijk dit project

Op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf?

Voor advies over de verbouwing van je pand of restauratie van je Rijksmonumentale woning? Ook voor advies bij schade (brand, water)?