Wil je jouw kozijnen laten vervangen in Tilburg en omgeving?

Moeten de kozijnen vervangen of gemoderniseerd worden? Laat je kozijnen dan vervangen door de vakmannen van Bouwbedrijf Balemans. Al meer dan 45 jaar verzorgen wij de vervanging van kozijnen en brengen wij de woning weer in originele staat terug. De complete opdracht, inclusief schilderwerk, kan door ons verzorgd worden. Samenwerken aan bouwen, dat vinden wij belangrijk.

Kozijnen vervangen in Tilburg? Voor ons maatwerk!

In onze werkplaats kunnen wij alles maken, wat je ook maar wenst. Alles is maatwerk. Van houten kozijnen tot lijsten, plinten en deuren. Wij maken alles passend bij jouw pand. Wij werken volgens ambachtelijke principes en kiezen, samen met jou, voor de best passende materialen. Dankzij onze maatwerk oplossingen bieden wij alle profileringsmogelijkheden. Bekijk de reeds gerealiseerde projecten om te zien wat er allemaal mogelijk is.

De houten kozijnen die wij leveren en plaatsen worden volledig op maat gemaakt. Zo kan je kiezen voor een renovatie van de bestaande houten kozijnen of je kan deze kozijnen vervangen. Dit doen wij uitaard ook voor monumenten. Wij hebben voor diverse klanten de kozijnen vervangen in Tilburg. Zie dit mooie voorbeeld en krijg een beeld van onze werkzaamheden.

Wordt het tijd om de kozijnen te vervangen in Tilburg? Kies dan voor Balemans

Bouwbedrijf Balemans heeft al verschillende kozijnen vervangen in Tilburg, naar volle tevredenheid van onze klanten. Lees gerust de referenties van klanten die je voorgingen. 

Onze werkwijze is helder en transparant. Zo vinden wij het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent en komen wij altijd eerst langs voor een kennismakingsgesprek. Verder zijn wij transparant over de investering van het project en zorgen wij voor alle communicatie tussen jou als opdrachtgever en ons als aannemer.

Bouwbedrijf Balemans levert vakwerk en kwaliteit. Of het nu voor, tijdens of zelfs 10 jaar na het project is, wij staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden. Naast kozijnen vervangen in Tilburg zijn wij nog gespecialiseerd in o.a. verbouwingrenovatie en restauratie.

Bekijk de referenties van onze klanten

Neem contact op om de kozijnen te vervangen in Tilburg

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het vervangen van kozijnen van jouw pand in Tilburg? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Liever direct één van onze medewerkers spreken? Bel dan 076-5212901 voor een vrijblijvend advies.

Neem dan contact op