De houten of kunststof kozijnen vervangen aan je pand?

Zijn de houten of kunststof kozijnen aan vervanging toe? Bij Bouwbedrijf Balemans helpen wij je graag! Onze vakspecialisten hebben ruim 45 jaar werkervaring en zijn ieder gespecialiseerd in een vakgebied. De houten kozijnen vervangen of moderniseren is voor ons dan ook geen enkel probleem! Wil je de kozijnen gelijk geschilderd hebben? Ook dit regelen we graag voor jou.

De specialist op het gebied van houten kozijnen

Bouwbedrijf Balemans heeft in de afgelopen 45 jaar veel diverse projecten uitgevoerd. Denk hierbij aan restauraties, verbouwingen, timmerwerken en overige projecten. En dit alles naar volle tevredenheid van de klant! 

Tijdens deze projecten hebben wij geleerd dat communicatie de sleutel is voor het afronden van een succesvolle opdracht. Centraal staan hierbij jouw wensen en behoeftes. Allereerst komen wij bij je langs voor een kennismakingsgesprek zodat we het desbetreffende project kunnen bekijken. Hierna gaan we samen met jou kijken wat de beste oplossing is. Wil je de houten kozijnen vervangen of wil je de originele staat behouden en ga je voor een renovatietraject? Alles kan bij ons. Verder zijn wij erg transparant over de kosten van het project en zorgen wij voor vloeiend contact tussen beide partijen. 

Vakspecialisten en maatwerk

Het specialisme van onze vakmensen komt niet goed tot zijn recht als ze geen werkplek hebben om hun passie te uiten. Hier hebben wij uiteraard rekening mee gehouden! 

Wij hebben bij Bouwbedrijf Balemans een prachtige werkplaats waar we alle projecten, en in dit geval houten kozijnen, voor onze klanten op een ambachtelijke manier maken. Dit betekent dat we voor elk project maatwerk leveren. Naast jou als klant, staat ook onze kwaliteit centraal. Wij waarborgen de kwaliteit van ons werk. Heb je tijdens het project, na het project, of zelfs 10 jaar na het project nog vragen? Geen probleem! Wij staan altijd voor je klaar.     

Wil je de houten kozijnen in Breda of omgeving laten vervangen of restaureren? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek dan gaan we samen kijken wat voor u de beste oplossing is! 

Neem dan contact op