E

Kozijnen vervangen Breda

Uw houten kozijnen vervangen?

Zijn uw houten kozijnen aan verandering toe? Bij Bouwbedrijf Balemans helpen wij u graag! Onze vakspecialisten hebben ruim 40 jaar werkervaring en zijn ieder gespecialiseerd in een vakgebied. Uw houten kozijnen vervangen of moderniseren is voor ons dus ook geen enkel probleem! Wilt u uw kozijnen gelijk geschilderd hebben? Ook dit regelen we voor u.   

Uw specialist op het gebied van houten kozijnen

Bouwbedrijf Balemans heeft in de afgelopen 40 jaar veel diverse projecten uitgevoerd. Denk hierbij aan restauraties, verbouwingen, timmerwerken en overige projecten. En dit alles naar volle tevredenheid van de klant! 

Tijdens deze projecten hebben wij geleerd dat communicatie de sleutel is voor het afronden van een succesvolle opdracht. Centraal staan hierbij uw wensen en behoeftes. Allereerst komen wij bij u langs voor een kennismakingsgesprek zodat we het desbetreffende project kunnen bekijken. Hierna gaan we samen met u kijken wat de beste oplossing is. Wilt u de houten kozijnen vervangen of wilt u de originele staat behouden en gaat u voor een renovatietraject? Alles kan bij ons. Verder zijn wij erg transparant over de kosten van het project en zorgen wij voor vloeiend contact tussen beide partijen. 

Vakspecialisten en maatwerk

Het specialisme van onze vakmensen komt niet goed tot zijn recht als ze geen werkplek hebben om hun passie te uiten. Hier hebben wij uiteraard rekening mee gehouden! 

Wij hebben bij Bouwbedrijf Balemans een prachtige werkplaats waar we alle projecten, en in dit geval houten kozijnen, voor onze klanten op een ambachtelijke manier voorbereiden. Dit betekend dat we voor elk project maatwerk leveren. Naast u als klant, staat ook onze kwaliteit centraal. Wij waarborgen de kwaliteit van ons werk. Heeft u tijdens het project, na het project, of zelfs 10 jaar na het project nog vragen? Geen probleem! Wij staan altijd voor u klaar.     

Wilt u uw houten kozijnen in Breda of omgeving laten vervangen of restaureren? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek dan gaan we samen kijken wat voor u de beste oplossing is! 

Neem contact met ons op
Gerelateerde projecten

Bijzonder houtsnijwerk

Lees verder

Nieuwe kozijnen

Lees verder

Plaatsen kamer en suite jaren dertig woning

Lees verder

Renovatie van een monumentale schuur

Lees verder