Erkend Restauratie Bouwbedrijf (ERB) & aangesloten bij de Vakgroep Restauratie

Bouwbedrijf Balemans is een gespecialiseerd bouwkundig restauratie bouwbedrijf en gecertificeerd "Erkend Restauratie Bouwbedrijf" (ERB) via de Stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg (ERM).

Dit betekent dat Bouwbedrijf Balemans bij restauratieprojecten werkt volgens de richtlijnen van de Stichting ERM ten aanzien van het onderhoud en de restauratie van monumenten. Zoals historisch timmerwerk, historisch metselen, glas in lood panelen en nog veel meer (zie deze link voor een overzicht van de richtlijnen). 

Tevens zijn wij lid van de Vakgroep Restauratie. Alle bouwbedrijven die lid zijn van deze branchevereniging voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen en mogen zichzelf met trots "Erkend restauratie bouwbedrijf" (ERB) noemen. Dit verzekert u ervan dat de restauratie van uw woning/ pand wordt toevertrouwd aan en uitgevoerd door een expert. 

De Vakgroep Restauratie doet het volgende:

  • kwaliteitsborging van restauratiewerk;
  • kennisoverdracht van vakmanschap;
  • belangenbehartiging van de aangesloten restauratiebouwbedrijven.


Heeft u een monument en bent u van plan te verbouwen of aan onderhoud te gaan doen? Zoals Jaco Balemans het altijd zegt: Je hebt maar één keer de gelegenheid om iets stuk te maken bij een monument. Laten we dat samen zien te voorkomen. “Samenwerken aan bouwen!"

Relevante links:

Meer weten over restauratie

Meer nieuws laden

Nieuws

Het vergelijken van offertes van meerdere aannemers: appels met peren vergelijken?

Lees dit bericht
Nieuws

Openstaande vacatures bij bouwbedrijf Balemans

Lees dit bericht
Nieuws

Beeldmerk Bouwbedrijf Balemans in Wijkblad Princenhage

Lees dit bericht

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.