Wat is het gevolg van deze koude voor een bouwproject?

Bevroren metselmaterialen mogen niet worden verwerkt, ook niet wanneer de temperatuur overdag boven nul is. Hoe wij als bouwbedrijf hiermee omgaan, lees je in dit bericht.

Beneden een gevoelstemperatuur van -6°C mag er ook niet worden gewerkt wegens de arbeidsomstandigheden voor de vaklieden. Allemaal zaken waar wij als Bouwbedrijf rekening moeten houden. 

Wat wij doen is zoveel mogelijk afschermen en isoleren van metselmaterialen, zodat deze niet bevriezen en ze verwerkt kunnen worden. Om het binnen werkbaar te houden voor de materialen én aangenaam voor de vaklieden streven we naar in gebruik houden van de cv-installatie en indien dat niet in meer of mindere mate kan plaatsen van tijdelijke verwarming. Op die wijze gaat het project gewoon door! En is het voor de bewoner ook nog enigszins comfortabel. 

We ontkomen niet aan het uitstellen van werkzaamheden die buiten moeten plaatsvinden. Denk daarbij uiteraard aan metsel- en voegwerk maar ook het verwerken van lood en zink. Dat moet boven de 5 graden gebeuren. 

Meer weten over hoe wij werken?

Meer nieuws laden

Nieuws

Topprojecten in 45 jaar Bouwbedrijf Balemans

Lees dit bericht
Nieuws

We hebben extra handen nodig op onze werkplaats (vacature)! Interesse?

Lees dit bericht
Nieuws

De bouw bouwt door!

Lees dit bericht

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.