Wat is het gevolg van deze koude voor een bouwproject?

Bevroren metselmaterialen mogen niet worden verwerkt, ook niet wanneer de temperatuur overdag boven nul is. Hoe wij als bouwbedrijf hiermee omgaan, lees je in dit bericht.

Beneden een gevoelstemperatuur van -6°C mag er ook niet worden gewerkt wegens de arbeidsomstandigheden voor de vaklieden. Allemaal zaken waar wij als Bouwbedrijf rekening moeten houden. 

Wat wij doen is zoveel mogelijk afschermen en isoleren van metselmaterialen, zodat deze niet bevriezen en ze verwerkt kunnen worden. Om het binnen werkbaar te houden voor de materialen én aangenaam voor de vaklieden streven we naar in gebruik houden van de cv-installatie en indien dat niet in meer of mindere mate kan plaatsen van tijdelijke verwarming. Op die wijze gaat het project gewoon door! En is het voor de bewoner ook nog enigszins comfortabel. 

We ontkomen niet aan het uitstellen van werkzaamheden die buiten moeten plaatsvinden. Denk daarbij uiteraard aan metsel- en voegwerk maar ook het verwerken van lood en zink. Dat moet boven de 5 graden gebeuren. 

Meer weten over hoe wij werken?

Meer nieuws laden

Nieuws

Bouwbedrijf Balemans tijdens vakanties en feestdagen dicht (bereikbaar voor spoedgevallen)

Lees dit bericht
Nieuws

De tip van Balemans: Voorkom diefstal op de bouwplaats

Lees dit bericht
Nieuws

Bouwbedrijf Balemans: Specialist in bestaande bouw!

Lees dit bericht

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.