De tip van Balemans: isolerende gevelbeglazing

Oude raam- en deurkozijnen zijn door middel van nieuwe technieken aanzienlijk te verbeteren voor wat betreft isolatie en tochtwering.

Zonder al te veel concessies te doen aan de uitstraling. Er is bijvoorbeeld isolerende beglazing op de markt voorzien van een getrokken monumentale buitenruit. Deze is dan weer in gradaties te krijgen van licht tot zwaar monument. Deze beglazing plaatsen we in stopverf of een moderne vervanger. Resultaat is een aanzienlijke comfortverbetering aan de binnenzijde met een nagenoeg authentieke uitstraling. Door nastellen van de ramen en deuren én indien mogelijk inwerken van tochtkering kan het gerief nog verder verbeteren en het energieverbruik nog verder dalen.

Daarnaast:

  • Pas je meer dan één isolerende maatregel toe aan je woning? Kijk dan eens of je in aanmerking komt voor subsidie. Hierover heeft Bouwbedrijf Balemans al eerder een blog geschreven.
  • Benieuwd hoe isolerende gevelbeglazing bij een monument eruit ziet? Kijk dan eens naar dit project op onze website.


Wil je meer weten over gevelbeglazing of je wilt ons deskundig advies rondom restauratie werkzaamheden?

Neem contact op

Meer nieuws laden

Nieuws

Erkend Restauratie Bouwbedrijf (ERB) & aangesloten bij de Vakgroep Restauratie

Lees dit bericht
Nieuws

De tip van Balemans: Veilig (ver)bouwen met kinderen in huis!

Lees dit bericht
Nieuws

De tip van Balemans: groen uitgeslagen dakpannen?

Lees dit bericht

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.