De tip van Balemans: de jeugd, de toekomst!

Er dreigt een groot tekort aan jonge, gemotiveerde en technische timmermannen en metselaars.

Zie ook het artikel van Cobouw over dit onderwerp. Tijdens de crisis liep het aantal stageplaatsen flink terug. Als gevolg hiervan hebben jongeren de bouw "ontweken". Dat tekort voelen we! Het is natuurlijk belangrijk dat het timmer- en metselvak wordt doorgegeven aan de jongere generatie. De kennis, ervaring en het ambacht mogen niet verloren gaan!

Bouwbedrijf Balemans helpt hieraan mee en geeft jonge gemotiveerde timmermannen en metselaars de kans het vak te leren. Met een gecombineerde opleiding tussen school en praktijk worden een aantal toetsen afgewerkt. Dit onder toezicht van één van onze leermeesters. Wanneer de klik er is en de opleiding afgerond, bestaat veelal de mogelijkheid om na de "stage" in dienst te treden. Tevens is Bouwbedrijf Balemans een "erkend leerbedrijf"

Dit maakt het dan ook goed mogelijk dat een leerling op de bouwplaats, als u Balemans opdracht heeft gegeven, verschijnt. Uiteraard en vanzelfsprekend staan wij er garant voor dat alles goed en deugdelijk wordt gemaakt. 

Onze leerlingen, studenten en alle andere vaklieden staan regelmatig ook op onze Facebook pagina. Zoals dit bericht. 

Je herkent de leerlingen aan het afwijkende shirt

Meer nieuws laden

Nieuws

Fiscale aftrek wordt subsidieregeling in 2019

Lees dit bericht
Nieuws

De tip van Balemans: strengere eisen ten aanzien van monumenten gesteld door de overheid

Lees dit bericht
Nieuws

ERB certificaat Bouwbedrijf Balemans is wederom verlengd!

Lees dit bericht

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.