Open Monumentendag Breda (14 & 15 september 2019)

Vrijheid vieren

Is het thema van de Open Monumentendag op 14 & 15 september 2019 in Breda. Er zijn wel 42 monumenten, die je kunt bezoeken tijdens dit weekend. En een paar monumenten heeft Bouwbedrijf Balemans gerestaureerd en/ of verbouwd. 

Relevante links:

  • Website Open Monumentendag Breda
  • Overzicht van de 42 Monumenten die hun deur openen tijdens de Monumentendag


Hieronder tref je een lijst aan van Monumenten, die de afgelopen jaren door Bouwbedrijf Balemans zijn gerestaureerd. Deze Monumenten staan op het overzicht van de Open Monumentendag:

Meer projecten bekijken

Evangelisch Lutherse kerk

Op zaterdag is de Lutherse kerk tussen 11.00 en 17.00 uur te bezoeken. Klik hier voor meer informatie over de Monumentendag (wat er zoal wordt georganiseerd). Met nog een link naar het project van de Lutherse kerk op onze website.

Sacramentskerk

Op zaterdag is de Sacramentskerk tussen 11.00 en 17.00 uur te bezoeken. Klik hier voor meer informatie over de Monumentendag. Met nog een link naar het project van de Sacramentskerk op onze website.

Landgoed Nuwenhuys

Op zondag is Landgoed Nuwenhuys tussen 11.00 en 17.00 uur te bezoeken. Klik hier voor meer informatie over de Monumentendag. Met nog een link naar het project op onze website.

Relevante links: 

Meer nieuws laden

Nieuws

De tip van Balemans: genieten van historisch erfgoed in het buitenland

Lees dit bericht
Nieuws

Het vergelijken van offertes van meerdere aannemers: appels met peren vergelijken?

Lees dit bericht
Nieuws

De tip van Balemans: herstellen met oorspronkelijke materialen

Lees dit bericht
Notice:Undefined index: sElement
Notice:Trying to get property 'value' of non-object

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.