Maatwerkdeur met glas-in-lood

Breda

Deur aanpassen voor plaatsing glas-in-lood, Stationslaan Breda

Ons contactformulier op de website

Het eerste contact met Suzan en Jan-Peter verliep via mail. Zij gebruikten ons websiteformulier om bij ons een prijs aan te vragen voor een binnendeur. Wij geven echter nooit zomaar een prijs af! Om precies te kunnen offreren, willen we het ter plekke zien. Daarom stelden we voor om een afspraak te maken. Dan konden we hun precieze vraag horen, direct inmeten en uitsluitsel geven of we iets voor hen zouden kunnen betekenen.

Deur aanpassen voor glas-in-lood

Vakman Marino, verantwoordelijk voor onze werkplaats, maakte een afspraak met Suzan en Jan-Peter in hun nieuwbouwwoning aan de Stationslaan in Breda.

Marino: ‘De vraag was of we een nieuwe binnendeur konden leveren waar bestaand glas-in- lood kon worden geplaatst. Glas-in-lood met een bijzondere betekenis, want het was door Suzan zelfgemaakt. Zij hadden het meegenomen uit hun vorige huis en wilden het in hun nieuwbouwwoning weer een mooie plek geven. Toen ik ging kijken, zag ik dat de bestaande deur volledig nieuw was en net was afgehangen. Wij proberen altijd bestaand materiaal her te gebruiken. Daarom adviseerde ik om de bestaande deur te gebruiken en aan te passen zodat deze geschikt zou zijn voor het glas-in-lood. Deze optie was ook nog eens vele malen goedkoper! Het allermooiste vond ik hun reactie na afloop; ze vonden het nog mooier dan verwacht. Daar doen we het voor!”

Fotografie: Ron Huizer

Tekst: Hennie van de Kar-Vervooren

“‘Zoveel aandacht voor een klein project’”

Suzan en Jan-Peter wilden in hun nieuwe huis bestaand glas-in-lood plaatsen in de deur tussen de woonkamer en gang. Ze waren verrast door de aandacht die Bouwbedrijf Balemans besteedde aan dit kleine project.

Bekijk deze referentie

Werkzaamheden

  • Adviseren over plaatsen glas-in-lood in bestaande deur
  • Inmeten
  • Uitfrezen binnenzijde deur
  • Aanbrengen van watergedragen grondverf in gewenste RAL-kleur
  • Deur terug hangen
  • Plaatsen glas-in-lood in deur
  • Afwerken met glaslatten

Geleverde diensten

Kozijnen & timmerwerk

Ambachtelijk timmerwerk op maat
Dat wil ik

Kleinere werken & onderhoud

Houd een pand in conditie
Dat wil ik

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.