Gevelrenovatie Etten-Leur

Is uw gevel toe aan renovatie?

Samen bouwen wij graag aan jouw project

Op zoek naar een aannemer voor gevelrenovatie voor jouw woonhuis of monument in Etten-Leur? Kies dan voor de kwaliteit en het vakmanschap van Bouwbedrijf Balemans. Al meer dan 45 jaar verzorgen wij restauraties, verbouwingen en renovaties voor zowel zakelijke als particuliere klanten in Etten-Leur. 

Renovatie en onderhoud op maat

Zijn de voegen beschadigd of moet de gevel hersteld worden? Dan is gevelrenovatie de ideale oplossing. Onder gevelrenovatie vallen alle werkzaamheden om de gevels en het voegwerk te herstellen of te renoveren zoals het impregneren van de gevel. Ook zullen wij het voegwerk van de gevel beoordelen en advies geven over de te volgen stappen zoals het herstellen of eventueel opnieuw voegen van de gevel.

Geen enkel renovatie project is hetzelfde. Daarom zien wij elk project als maatwerk. Of je nu het pand in de oorspronkelijke staat wil terugbrengen of deze wil moderniseren; wij gaan samen met jou graag het project aan.

Jaco Balemans schreef over het samenwerken aan bouwen een mooie blog. Lees deze hier

Meer weten over renoveren

Kies voor kwaliteit, kies voor Balemans

Bouwbedrijf Balemans heeft al verschillende renovaties in Etten-Leur mogen uitvoeren, naar volle tevredenheid van onze klanten. 

Wij hebben een transparante en heldere werkwijze. Zo vinden wij het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent en komen wij altijd eerst langs voor een kennismaking. Verder zijn wij erg transparant over de financiën en zorgen wij voor een goede communicatie tussen de opdrachtgever en de aannemer. 

Bouwbedrijf Balemans levert vakwerk en kwaliteit. Of het nu voor jouw project, tijdens het project of zelfs 10 jaar na jouw project is, wij staan altijd voor jou klaar om al de vragen te beantwoorden. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor renovatie van uw pand in Etten-Leur? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

De manier waarop wij werken