E

Gevelrenovatie Etten-Leur

Is uw gevel toe aan renovatie?

Op zoek naar een aannemer voor gevelrenovatie voor uw woonhuis of monument in Etten-Leur? Kies dan voor de kwaliteit en het vakmanschap van Bouwbedrijf Balemans. Al meer dan 40 jaar verzorgen wij restauraties, verbouwingen en renovaties voor zowel zakelijke als particuliere klanten in Etten-Leur. Samen bouwen wij graag aan uw project.

Renovatie en onderhoud op maat

Zijn uw voegen beschadigd of moet uw gevel hersteld worden? Dan is gevelrenovatie een ideale oplossing. Onder gevelrenovatie vallen alle werkzaamheden om uw gevels en voegwerk te herstellen of te renoveren zoals het impregneren van de gevel. Ook zullen wij het voegwerk van de gevel beoordelen en advies geven over de te volgen stappen zoals het herstellen of eventueel opnieuw voegen van de gevel.

Geen enkel renovatie project is hetzelfde, en daarom zien wij elk project als maatwerk. Of u nu uw pand in de oorspronkelijke staat wilt terugbrengen of deze wilt moderniseren, wij gaan samen met u graag het project aan.

Renovatie voor uw pand in Etten-Leur? Neem contact met ons op.

Kies voor kwaliteit, kies voor Balemans

Bouwbedrijf Balemans heeft al verschillende renovaties in Etten-Leur mogen uitvoeren, naar volle tevredenheid van onze klanten.

Wij hebben een transparante en heldere werkwijze. Zo vinden wij het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent en komen wij altijd eerst langs voor een kennismaking. Verder zijn wij erg transparant over de financiën en zorgen wij voor een goede communicatie tussen u als opdrachtgever en wij als aannemer.

Bouwbedrijf Balemans levert vakwerk en kwaliteit. Of het nu voor uw project, tijdens uw project of zelfs 10 jaar na uw project is, wij staan altijd voor uw klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor renovatie van uw pand in Etten-Leur? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact met ons op
Gerelateerde projecten

Restauratie van een rijksmonumentale boerderij

Lees verder

Restauratie rijksmonument Catharinastraat Breda

Lees verder

Restauratie gemeentelijk monument

Lees verder

Gevelrestauratie van een woning

Lees verder