E

Restauratie Numansdorp

Bouwbedrijf Balemans: restauratie in Numansdorp in goede handen

Dankzij onze bekwame vaklieden kunt u vertrouwen op een tot in de puntjes verzorgde restauratie van uw oude of (rijks)monumentale pand in Numansdorp. We beschikken niet alleen over jarenlange ervaring, maar we zijn ook officieel gecertificeerd en erkend restaurateur. Wat de staat van het pand ook mag zijn, dankzij de talloze restauratie projecten die wij tot een succes hebben gebracht, beschikken wij over de juiste know-how om iedere restauratieklus in Numansdorp te klaren.

Restauratie in Numansdorp: modernisering met behoud van oude details

Bij de restauratie van uw monumentaal pand in Numansdorp staat modernisering centraal, zodat u kunt genieten van een comfortabele leefomgeving zoals men gewend is bij moderne panden. En uiteraard doen we hierbij geen afbreuk aan de authentieke en sierlijke details. Ook als u wensen heeft om het pand te verduurzamen bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt hierbij denken aan isolatie en het plaatsen van dubbelglas.

Mogelijkheden in restauratie van uw pand in Numansdorp

Afhankelijk van uw monumentaal pand in Numansdorp en persoonlijke wensen, kunnen wij zowel binnen als buiten restauratiewerkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij onder andere aan:

Restauratie binnen:

  • Voorgevel restauratie
  • Voegwerk
  • Metselwerk
  • Kozijnen
  • Deuren
  • Raamluiken
  • Daken 
  • Goten

 
Restauratie buiten:


De bovenstaande lijst is niet compleet. Indien hier werkzaamheden ontbreken die u graag had willen laten uitvoeren, neem dan contact met ons zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden.

Meer informatie over restauratie in Numansdorp?

Wij begrijpen dat er veel op spel staat bij de restauratie van uw (rijks)monumentaal pand in Numansdorp en dat u dit liever over laat aan professionals. Daarom komen wij graag met u in contact om u vrijblijvend te informeren naar alle mogelijkheden. Bent u benieuwd naar de projecten waar wij met trots aan hebben gewerkt? Raadpleeg dan de projecten en referentie pagina’s.