Restauratie Willemstad

Restauratie in Willemstad? Wij gaan de uitdaging aan!

De restauratie van uw (rijks)monumentale pand in Willemstad laat je natuurlijk liever over aan échte vaklieden die hun vak verstaan. Bouwbedrijf Balemans beschikt over de juiste expertise en ruim 45 jaar ervaring om iedere restauratieklus in Willemstad te klaren. We gaan aandachtig te werk en zorgen voor behoud van de authentieke details. Jouw (rijks)monumentale pand zal weer verkeren in een uitstekende staat met daarbij een optimalisering van het leefcomfort.

De juist expertise om de restauratie in Willemstad correct uit te voeren

Voor de restauratie in Willemstad gaan wij planmatig en ambachtelijk te werk met oog voor detail. In onze eigen werkplaats staan onze timmermannen klaar om met de hand onderdelen op maat te vervaardigen. Bijscholing en training zien wij als een voorwaarde om constante kwaliteit te kunnen afleveren. In de ruim 45 jaren waarin wij actief zijn, hebben wij diverse en vaak bijzondere maatwerkprojecten succesvol uitgevoerd zoals kerken en markante panden. Neem een kijkje op onze projecten en referentie pagina’s voor meer informatie. De restauratie in Willemstad is bij Bouwbedrijf Balemans dus in goede handen!

Restauratie in Willemstad: wat zijn de mogelijkheden?

Wij zijn in staat om allerlei restauratiewerkzaamheden uit te voeren rondom jouw monumentaal pand in Willemstad. Bij werkzaamheden aan de buitenkant kun je denken aan: voorgevelrestauratie, voeg- en metselwerk, herstellen van raamdorpels, kozijnen, deuren, raamluiken, daken, groen en constructie werk. Binnenshuis verzorgen we onder meer trappen, plafonds, tegelwerk en timmerwerk. De genoemde werkzaamheden zijn slechts een greep uit de mogelijkheden. Neem contact met ons op als u benieuwd bent naar de overige werkzaamheden.

Onze diensten

Bouwbedrijf Balemans staat garant voor een zorgeloze restauratie in Willemstad

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen in de restauratie van jouw (rijks)monumentaal pand in Willemstad? Wij informeren en adviseren je graag. Neem contact met ons op.

Neem contact op