Erkend Restauratie Bouwbedrijf

Bouwbedrijf Balemans uit Breda heeft de status van "Erkend Restauratie Bouwbedrijf (ERB)"

Restaureren is een vak apart

En wij snappen dat maar al te goed. Kies daarom een erkend restauratie bouwbedrijf waarbij je zeker weet dat het restauratie project in de juiste handen is. Bouwbedrijf Balemans is een erkend restauratie bouwbedrijf, wat wil zeggen dat onze bedrijfsorganisatie, werkzaamheden, vakmanschap en deskundigheid streng getoetst worden op het specifieke gebied van restauratie. Bij ons is jouw restauratie project in de juiste handen.

Lid van "Vakgroep Restauratie"

Bouwbedrijf Balemans is lid van Vakgroep Restauratie. Alle bedrijven die lid zijn van deze branchevereniging voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen en mogen zichzelf met trots "Erkend Restauratie Bouwbedrijf (ERB)" noemen. Dit verzekert jou ervan dat de restauratie van je pand wordt toevertrouwd aan en uitgevoerd door een expert.

De Vakgroep Restauratie doet het volgende:

  • kwaliteitsborging van restauratiewerk
  • kennisoverdracht van vakmanschap
  • belangenbehartiging van de aangesloten restauratiebouwbedrijven

Vakgroep Restauratie bestaat 40 jaar!

Bouwbedrijf Balemans aangesloten bij de Vakgroep Restauratie

Bouwbedrijf Balemans is het enige erkend restauratie bouwbedrijf in Breda

Wij morgen met trots zeggen dat wij het enige "erkend restauratie bouwbedrijf" zijn volgens de kwaliteitsnormen van de Vakgroep Restauratie in Breda en hierbij een ERB-certificaat hebben ontvangen (zie hiervoor ook volgend nieuwsbericht). In Nederland zijn er in totaal 35 bedrijven gecertificeerd door de Vakgroep Restauratie. Voor de omgeving Breda weet je dus nu dat je bij Bouwbedrijf Balemans moet zijn als je kiest en gaat voor kwaliteit en expertise.

Jouw restauratie project, onze zorg!

Balemans verzorgt restauratiewerkzaamheden voor zowel de buitenkant als de binnenkant van het pand. Zo verzorgen wij o.a. restauratie aan gevels, daken, goten, deuren, kozijnen, sierlijsten en ornamenten. Daarnaast kan het volledige voegwerk, timmerwerk of metselwerk door ons onder handen worden genomen.

Bouwbedrijf Balemans kan jouw complete restauratie project verzorgen. Dankzij onze eigen (machinale) werkplaats en ons uitgebreide netwerk kunnen wij altijd gebruik maken van de juiste experts en expertise.

Graag komen wij eens kennismaken om te kijken wat jouw wensen zijn.

Neem dan contact op