E

Erkend restauratie bouwbedrijf

Erkend restauratie bouwbedrijf Balemans in Breda

Restauratie is een vak apart. En wij snappen dat maar al te goed. Kies daarom een erkend restauratie bouwbedrijf waarbij u zeker weet dat u restauratie project in de juiste handen is. Bouwbedrijf Balemans is een erkend restauratie bouwbedrijf, wat wil zeggen dat onze bedrijfsorganisatie, werkzaamheden, vakmanschap en deskundigheid streng getoetst worden op het specifieke gebied van restauratie. Bij ons is uw restauratie project in de juiste handen.

Lid van Vakgroep Restauratie

Bouwbedrijf Balemans is lid van Vakgroep Restauratie. Alle bedrijven die lid zijn van deze branchevereniging voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen en mogen zichzelf met trots "Erkend Restauratie Bouwbedrijf (ERB)" noemen. Dit verzekert u ervan dat de restauratie van uw pand wordt toevertrouwd aan en uitgevoerd door een expert.

De Vakgroep Restauratie doet het volgende:

  • Kwaliteitsborging van restauratiewerk;
  • kennisoverdracht van vakmanschap;
  • belangenbehartiging van de aangesloten restauratiebouwbedrijven.

Enige erkend restauratie bouwbedrijf in Breda

Wij morgen met trots zeggen dat wij het enige "erkend restauratie bouwbedrijf" zijn volgens de kwaliteitsnormen van de Vakgroep Restauratie in Breda en hierbij een ERB-certificaat hebben ontvangen (zie hiervoor ook volgend nieuwsbericht). In Nederland zijn er in totaal 35 bedrijven gecertificeerd door de Vakgroep Restauratie. Voor de omgeving Breda weet u dus dat u bij Bouwbedrijf Balemans moet zijn als u gaat voor kwaliteit en expertise.

Uw restauratie project, onze zorg

Balemans verzorgt restauratiewerkzaamheden voor zowel de buitenkant als de binnenkant van het pand. Zo verzorgen wij o.a. restauratie aan gevels, daken, goten, deuren, kozijnen, sierlijsten en ornamenten. Daarnaast kan het volledige voegwerk, timmerwerk of metselwerk door ons gerestaureerd worden.

Bouwbedrijf Balemans kan uw complete restauratie project voor u verzorgen. Dankzij onze eigen werkplaats en ons uitgebreide netwerk kunnen wij altijd gebruik maken van de juiste experts en expertise.

Graag komen wij eens kennismaken om te kijken wat uw wensen zijn.

Neem contact met ons op
Gerelateerde projecten

Restauratie monumentaal pand ‘Mon Plaisir’.

Lees verder

Restauratie rijksmonument Catharinastraat Breda

Lees verder

Restauratie monumentale Vlaamse schuur

Lees verder

Restauratie Nederlands Hervormde Kerk Numansdorp

Lees verder

Restauratie Evangelisch Lutherse Kerk Breda

Lees verder

Restauratie gemeentelijk monument

Lees verder

Gevelrestauratie van een woning

Lees verder