Op zoek naar een aannemer in Breda?

Voor de restauratie, renovatie of verbouwing van je pand kun je terecht bij Balemans

Weten waar je aan toe bent!

Voor uw restauratierenovatie of verbouwing kun je terecht bij Balemans. Na de eerste kennismaking bespreken we graag de wensen, bekijken we de mogelijkheden en voorzien we je van een vrijblijvend advies. Door het geven van inzicht in onze gestructureerde heldere werkwijze (het gehele traject) willen we eventuele teleurstelling voorkomen. Tevens houden we je natuurlijk altijd op de hoogte van de voortgang van jullie project.

Onze diensten

Als je kiest voor Balemans, dan kies je voor een zorgvuldige en betrouwbare aannemer uit Breda. Onze vakmensen hebben kennis van zaken. Wij schatten de situatie juist in, denken met je mee en leggen de beste oplossingen voor. Hieronder vind je enkele diensten die wij aanbieden als aannemer in Breda.

Verbouwing & renovatie 
Timmerwerk, sloopwerk, stucwerk, installatiewerk of schilderwerk? Maak je geen zorgen, wij regelen en coördineren alles wat tijdens een verbouwing of renovatie komt kijken.

Restauratie 
De afgelopen jaren hebben wij heel wat ervaring opgedaan omtrent het restaureren van oude en monumentale panden. Wij restaureren jouw pand met veel passie volgens de juiste normen en waarden.

Kozijnen & timmerwerk 
In onze eigen (machinale) werkplaats kunnen wij van alles maken. Van buiten- tot binnendeuren, van boeiboorden tot plinten. Balemans kiest altijd voor de meest geschikte materialen.

Kleinere werken & onderhoud 
Kleinere projecten die snel en goed opgelost moeten worden. Ervoor zorgen dat je pand in de juiste conditie blijft. Wij helpen je graag met deze kleinere werken en met het onderhoud aan je pand. 

Advies 
Zie je geen nieuwe mogelijkheden voor uitbreiding meer? Of heb je een pand op het oog? Met onze vakmensen kun je de verschillende opties doornemen. Waarbij Balemans geen hand voor de mond neemt en je graag van advies geeft!

Meer weten over onze diensten

Overtuigd? Kies voor dé aannemer in Breda!

Ben je overtuigd en wil je meer informatie over deze aannemer uit Breda? Neem gerust vrijblijvend contact op met één van onze vakmannen. Als je liever direct een vakman wilt spreken, bel dan 076-5212901, wij staan je graag te woord!

Neem dan contact op