E

Aannemer Breda

Op zoek naar een aannemer in Breda?

Voor uw restauratie, renovatie of verbouwing kunt u terecht bij Balemans. Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Na de eerste kennismaking bespreken we graag uw wensen, bekijken we de mogelijkheden en voorzien we u van een vrijblijvend advies. Door het geven van inzicht in onze gestructureerde heldere werkwijze (het gehele traject) willen we eventuele teleurstelling voorkomen. Tevens houden we u altijd op de hoogte van de voortgang van het project.

Aannemer Breda; diensten

Als u kiest voor Balemans, kiest u voor een zorgvuldige en betrouwbare aannemer uit Breda. Onze vakmensen hebben kennis van zaken. Wij schatten de juiste situatie in, denken met u mee en leggen de beste oplossingen aan u voor. Hieronder vindt u enkele diensten die wij aanbieden als aannemer in Breda;

Verbouwing en renovatie
Timmerwerk, sloopwerk, stucwerk, installatiewerk of schilderwerk? Maakt u zich geen zorgen, wij regelen en coördineren alles wat tijdens een verbouwing of renovatie komt kijken.

Restauratie
De afgelopen jaren hebben wij heel wat ervaring opgedaan omtrent het restaureren van oude en monumentale panden. Wij moderniseren uw pand met veel passie volgens de juiste normen en waarden.

Kozijnen & timmerwerk
In onze eigen werkplaats kunnen wij van alles maken. Van buiten- tot binnendeuren, van boeiboorden tot plinten. Balemans kiest altijd voor de meest geschikte materialen.

Kleinere werken & onderhoud
Kleinere zaken die snel en goed opgelost moeten worden. Zorg dat uw pand in de juiste conditie blijft. Wij helpen u graag met de onderhoud van uw pand.

Nieuwbouw
Op zoek naar een aannemer in Breda die nieuwbouw, bijzondere en exclusieve projecten aankan? Neem gerust contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden.

Advies
Ziet u mogelijkheden? Of heeft u een pand op het oog? Met onze vakmensen kunt u de verschillende opties doornemen. Balemans voorziet u graag van vrijblijvend advies!

Overtuigd? Kies voor dé aannemer uit Breda

Bent u overtuigd en wilt u meer informatie over de aannemer uit Breda? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Als u liever direct een medewerker wilt spreken bel dan 076-5212901, wij staan u graag te woord!