E

Restauratie Roosendaal

Balemans, erkend restaurateur in Roosendaal

Plannen om een/uw (rijks)monument in Roosendaal te gaan restaureren? Bouwbedrijf Balemans is de juiste restaurateur. Al meer dan 40 jaar is Bouwbedrijf Balemans in Roosendaal en omstreken uw partner voor restauraties van rijksmonumenten voor zowel particulieren als gemeenten. Omdat wij ons vak serieus nemen, zijn wij aangesloten bij de Vakgroep Restauratie en mogen we ons als enige in West-Brabant Erkend Restauratie Bouwbedrijf noemen.

Restauratie Roosendaal; modernisering met behoud van authentieke details

Het leven en/of werken in een monumentaal pand is bijzonder vanwege zijn geschiedenis. Daarom restaureert Bouwebedrijf Balemans het pand naar de oude staat, maar tegelijkertijd zorgen we voor een modernisering van het leefcomfort. Dit doen wij aan de hand van een speciale werkwijze: het timmerwerk wordt compleet met de hand gerealiseerd waardoor wij echt ambachtswerk leveren.

Mogelijkheden voor restauratie in Roosendaal

Balemans heeft, als erkende restaurateur in Roosendaal, al veel projecten mogen uitvoeren. U kunt denken aan restauraties van monumentale panden, kerken en bijgebouwen. Voor enkele concrete voorbeelden kunt u terecht bij onze projecten.

Zowel buiten als binnen kunnen wij restauratiewerkzaamheden uitvoeren. Voor buiten kunt u onder andere denken aan: voorgevelrestauratie, voegwerk, metselwerk, kozijnen, deuren, raamluiken, daken, goten. Binnen kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • timmerwerk;
  • trappen;
  • deuren;
  • plafonds;
  • tegelwerk;
  • sierlijsten;
  • ornamenten.

Bevat dit lijstje niet hetgeen waarnaar u opzoek bent? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee.

Meer informatie over restauratie Roosendaal?

Ook na het uitvoeren van de restauratie kunt u rekenen op een uitstekende service. Altijd kunt u aankloppen met vragen, problemen of gebreken. Dit kan na één maand, maar ook nog na één of zelfs na tien jaar. 

Heeft de bovenstaande webpagina nog niet al uw vragen rondom een restauratie in Roosendaal kunnen beantwoorden? Neem voor meer informatie en vragen over restauratie in Roosendaal of omgeving gerust vrijblijvend contact met ons op. Direct bellen mag natuurlijk ook! Wij maken graag kennis met u via telefoonnummer 076-5212901.

Contact met Balemans
Gerelateerde projecten

Restauratie Rijksmonument “De Drye Astonnen”.

Lees verder

Restauratie monumentale Vlaamse schuur

Lees verder