Bouwbedrijf Balemans, erkend restaurateur in Roosendaal

Plannen om een (rijks)monument in Roosendaal te gaan restaureren? Bouwbedrijf Balemans is de juiste restaurateur. Al meer dan 45 jaar is Bouwbedrijf Balemans in Roosendaal en omstreken dé partner voor restauraties van rijksmonumenten voor zowel particulieren als gemeenten. Omdat wij ons vak serieus nemen, zijn wij aangesloten bij de Vakgroep Restauratie en mogen we ons als enige in West-Brabant Erkend Restauratie Bouwbedrijf noemen.

 

Hedendaagse restauratie in Roosendaal betekent moderniseren met behoud van authentieke details

Het leven en/of werken in een monumentaal pand is bijzonder vanwege zijn geschiedenis. Daarom restaureert Bouwbedrijf Balemans het pand naar de oude staat, en tegelijkertijd zorgen we voor een modernisering van het leefcomfort. Dit doen wij aan de hand van een speciale werkwijze: het timmerwerk wordt compleet met de hand gerealiseerd waardoor wij echt ambachtswerk leveren.

Mogelijkheden voor restauratie in Roosendaal

Balemans heeft, als erkende restaurateur in Roosendaal, al veel projecten mogen uitvoeren. Daarbij kun je denken aan restauraties van monumentale panden, kerken en bijgebouwen. Voor enkele concrete voorbeelden kunt u terecht bij onze projecten.

Zowel buiten als binnen kunnen wij restauratiewerkzaamheden uitvoeren. Voor buiten kun je onder andere denken aan: voorgevelrestauratie, voegwerk, metselwerk, kozijnen, deuren, raamluiken, daken, goten. 

Binnen kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • timmerwerk
  • trappen
  • deuren
  • plafonds
  • tegelwerk
  • sierlijsten
  • ornamenten

Bevat dit lijstje niet hetgeen waarnaar je op zoek bent? We denken graag met je mee.

Wil je meer informatie over restauratie in Roosendaal?

Ook na het uitvoeren van de restauratie kun je rekenen op een uitstekende service. Altijd kun je aankloppen met vragen, problemen of gebreken. Dit kan na één maand, maar ook nog na één of zelfs na tien jaar. 

Heeft de bovenstaande webpagina nog niet al jouw vragen rondom een restauratie in Roosendaal kunnen beantwoorden? Neem voor meer informatie en vragen over restauratie in Roosendaal of omgeving gerust vrijblijvend contact met ons op. Direct bellen mag natuurlijk ook! Wij maken graag kennis via telefoonnummer 076-5212901.

Bel of mail ons gerust