Aannemer Etten-Leur

De aannemer in Etten-Leur met 45 jaar ervaring

Maak kennis met Bouwbedrijf Balemans!

Op zoek naar een erkend aannemer die actief is in Etten-Leur voor verbouw, aanbouw of restauratie? Sinds 1974 actief in Etten-Leur en omgeving als restaurateur voor zowel zakelijke als particuliere bouwprojecten. Of het nu om een kleine uitbouw gaat of een complete renovatie, jouw bouwproject is bij ons in de juiste handen.

Verbouw- of aanbouwplannen?

Wil je je woning in Etten-Leur opknappen of meer ruimte creëren? Ben je daarvoor op zoek naar een aannemer in Etten-Leur? Wij komen graag langs om naar de mogelijkheden te kijken voor een aanbouw of verbouwing van het huis. Samen kijken wij naar de wensen en geven een passend advies . Als enige aannemer in Etten-Leur zijn wij aangesloten bij Bouwgarant, zodat je zeker weet dat je bouwproject bij ons in de juiste handen is.

Meer lezen over Bouwgarant

De restaurateur met kwaliteitskeurmerk

Wil je je kozijnen restaureren of die mooie ornamenten in originele staat terugbrengen? Restaureren is onze passie, dat laten we graag zien. Wij zijn als enige aannemer in Etten-Leur lid van de Vakgroep Restauratie. Dat betekent dat we streng getoetst worden op onder meer bedrijfsorganisatie, bouwkundig vakmanschap en deskundigheid op het specifieke gebied van restauratie. Daarnaast worden onze medewerkers regelmatig getraind en bijgeschoold, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op restauratie gebied.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag luisteren naar de restauratie plannen.

Meer weten over restaureren

Aannemer in Etten-Leur met 45 jaar ervaring

Regelmatig komen mensen met vragen over hun eigen woning of een pand dat ze hebben gezien. Wat zijn de mogelijkheden om te verbouwen of hoe kunnen wij de restauratie aanpakken zijn veel gestelde vragen. Wij beantwoorden deze vragen graag.

Onze vakmensen kijken graag mee naar alle mogelijkheden voor de verbouwing, aanbouw of restauratie van jouw woning of pand. Wij denken graag mee en kijken of we de juiste oplossingen binnen jouw specifieke situatie kunnen aankaarten. Balemans ontzorgt. Door het hele project van begin tot oplevering te coördineren. Je geeft ons de sleutel en wij gaan voor jou aan de slag!

Meer lezen over advisering