E

Aannemer Etten-Leur

De aannemer in Etten-Leur met 40 jaar ervaring

Op zoek naar een erkend aannemer die actief is in Etten-Leur voor uw verbouw, aanbouw of restauratie project? Maak kennis met Bouwbedrijf Balemans, sinds 1974 actief in Etten-Leur en omgeving als restaurateur voor zowel zakelijke als particuliere bouwprojecten. Of het nu om een kleine uitbouw gaat of een complete renovatie, uw bouwproject is bij ons in de juiste handen.

 

Verbouw of aanbouwplannen?

Wilt u uw woning in Etten-Leur gaan opknappen of meer ruimte gaan creëren, en bent u daarvoor op zoek naar een aannemer in Etten-Leur? Wij komen graag langs om naar de mogelijkheden te kijken voor een aanbouw of verbouw van uw huis. Samen kijken wij naar uw wensen en zullen hierop een passend advies geven. Als enige aannemer in Etten-Leur zijn wij aangesloten bij Bouwgarant, zodat u zeker weet dat uw bouwproject bij ons in de juiste handen is.

Verbouw of aanbouw plannen? Wij komen graag langs.

De restaurateur met kwaliteitskeurmerk

Wilt u uw kozijnen restaureren of die mooie ornamenten in originele staat terugbrengen? Restaureren is onze passie, en dat willen wij u graag laten zien. Wij zijn als enige aannemer in Etten-Leur lid van de Vakgroep Restauratie. Dat betekent dat we streng getoetst worden op onder meer bedrijfsorganisatie, bouwkundig vakmanschap en deskundigheid op het specifieke gebied van restauratie. Daarnaast worden onze medewerkers regelmatig getraind en bijgeschoold, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op restauratie gebied.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag eens luisteren naar uw restauratie plannen.

Aannemer in Etten-Leur met 40 jaar ervaring

Regelmatig komen mensen met vragen over hun eigen woning of een pand dat ze hebben gezien. Wat zijn de mogelijkheden om te verbouwen of hoe kunnen wij de restauratie aanpakken zijn veel gestelde vragen. Wij beantwoorden deze vragen graag voor u.

Onze vakmensen kijken graag met u mee naar alle mogelijkheden voor de verbouw, aanbouw of restauratie van uw woning of pand. Wij denken graag met u mee en kijken of we de juiste oplossingen binnen uw specifieke situatie kunnen aankaarten. Balemans ontzorgt u door het hele project van begin tot oplevering te coördineren. U geeft ons de sleutel en wij gaan voor u aan de slag!

Een aannemer in Etten-Leur nodig? Schakel ons in
Gerelateerde projecten

Bouwkundig herstel brandschade historische woonboerderij

Lees verder

Buitenberging

Lees verder

Uitbreiding keuken, plaatsing serre, nieuwe badkamer en cv

Lees verder

Renovatie van een monumentale schuur

Lees verder