Bouwbedrijf Etten-Leur

Meer dan 45 jaar actief als bouwbedrijf in Etten-Leur

Maak kennis met Bouwbedrijf Balemans

Op zoek naar een erkend bouwbedrijf in Etten-Leur voor verbouw, restauratie, aanbouw of renovatie? Al meer dan 45 jaar werken wij met ambacht en vakmanschap aan uiteenlopende projecten voor zowel particuliere als zakelijke klanten in Etten-Leur. Sterk in de uitvoering en organisatie van verbouwingen, restauraties, renovaties en ambachtelijk timmerwerk.

Samenwerken aan jouw verbouwing of aanbouw?

Wil je je woning in Etten-Leur opknappen of meer ruimte creëren? Of het nu gaat om een kleine aanbouw of een grote renovatie van een complete verdieping of bijgebouw, wij zijn van alle markten thuis. Aangezien iedere situatie anders is, komen wij eerst langs om te kijken wat de wensen zijn en welke werkzaamheden daarvoor uitgevoerd moeten worden. Bij ons is het project in de juiste handen, want als enige bouwbedrijf in Etten-Leur zijn wij aangesloten bij Bouwgarant en zijn wij ERB gecertificeerd.

Meer weten over Bouwgarant

Als bouwbedrijf in Etten-Leur werken wij aan complete restauraties

Van een plafond tot aan compleet constructiewerk, restaureren kunnen wij als bouwbedrijf in Etten-Leur als de beste. Met restaureren herstellen of reconstrueren wij karakteristieke elementen. Dat kunnen werkzaamheden aan zowel de buiten- als de binnenkant van een (monumentaal) pand. Denk bijvoorbeeld aan een voorgevelrestauratie, kozijnen, trappen, deuren en timmerwerk. Wij moderniseren de woning volgens de laatste normen en zorgen ervoor dat authentieke details bewaard blijven of terugkomen. 

Of het nu gaat om kleine restauratiewerkzaamheden of om een groot restauratieproject, jouw opdracht is bij ons bouwbedrijf in Etten-Leur in de juiste handen. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij de Vakgroep Restauratie.

Neem contact op

Bouwbedrijf in Etten-Leur nodig?

Wil je gaan starten met verbouwen en weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken? Schakel ons dan in als adviseur. Onze vakmensen kijken graag met je mee naar alle mogelijkheden voor de verbouw, aanbouw of restauratie van jouw pand of monument. Zie ons als de sparringpartner. Iemand die de juiste vragen stelt, advies geeft en meedenkt in mogelijkheden en oplossingen. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij je ook doorsturen naar de juiste specialisten.

Wij geven graag advies