E

Bouwbedrijf Etten-Leur

Meer dan 40 jaar actief als bouwbedrijf in Etten-Leur

Op zoek naar een erkend bouwbedrijf in Etten-Leur voor uw verbouw, restauratie, aanbouw of renovatie project? Maak kennis met Bouwbedrijf Balemans, al meer dan 40 jaar werken wij met ambacht en vakmanschap aan uiteenlopende projecten voor zowel particuliere als zakelijke klanten in Etten-Leur. Sterk in de uitvoering en organisatie van verbouwingenrestauratiesrenovaties en ambachtelijk timmerwerk.

Samenwerken aan verbouw of aanbouw

Wilt u uw woning in Etten-Leur gaan opknappen of meer ruimte gaan creëren? Of het nu gaat om een kleine aanbouw of een grote renovatie van een complete verdieping of bijgebouw, wij zijn van alle markten thuis. Aangezien iedere situatie anders is, komen wij eerst langs om te kijken wat uw wensen zijn en welke werkzaamheden daarvoor uitgevoerd moeten worden. Bij ons is uw project in de juiste handen, want als enige bouwbedrijf in Etten-Leur zijn wij aangesloten bij Bouwgarant en zijn wij ERB gecertificeerd.

Verbouw of aanbouw plannen bespreken? Neem contact met ons op.

Als bouwbedrijf in Etten-Leur werken wij aan complete restauraties

Van een plafond tot aan compleet constructiewerk, restaureren kunnen wij als bouwbedrijf in Etten-Leur als de beste. Met restaureren herstellen of reconstrueren wij karakteristieke elementen. Dat kunnen werkzaamheden aan de zowel de buitenkant als de binnenkant van een (monumentaal) pand. Denk bijvoorbeeld aan een voorgevelrestauratie, kozijnen, trappen, deuren en timmerwerk. Wij moderniseren uw woning volgens de laatste normen en zorgen ervoor dat authentieke details bewaard blijven of terugkomen.

Of het nu gaat om kleine restauratiewerkzaamheden of om een groot restauratieproject, uw opdracht is bij ons bouwbedrijf in Etten-Leur in de juiste handen. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij de Vakgroep Restauratie.

Heeft u een restauratie project? Wij komen graag met u in contact

Bouwbedrijf in Etten-Leur nodig?

Wilt u gaan starten met verbouwen en weet u niet zo goed hoe u dit moet aanpakken? Schakel ons dan in als adviseur. Onze vakmensen kijken graag met u mee naar alle mogelijkheden voor de verbouw, aanbouw of restauratie van uw pand of monument. Zie ons als uw sparringpartner. Iemand die de juiste vragen stelt, advies geeft en meedenkt in mogelijkheden en oplossingen. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij u ook doorsturen naar de juiste specialisten.

Advies nodig? Wij horen graag van u.
Gerelateerde projecten

Transformatie: Van rookhuisje naar tuinhuisje.

Lees verder

Lichter en moderner maken van woning

Lees verder

Uitbouw jaren dertig woning

Lees verder

Restauratie van een rijksmonumentale boerderij

Lees verder